Ingrediënten voor 4 personen:
2 kipfilets in reepjes gesneden
24 asperges
3 eetlepels olijfolie
250 g gesneden champignons
2 gekookte eitjes
2 koffielepels fijngesneden peterselie
4 sneetjes rauwe ham
1 eetlepel fijngesneden bieslook
zwarte gemalen
peper
zeezout
kruidenmix met zeezout (Italiaans)

Bereidingswijze:

Breek de voet af van de asperges, schil ze en laat ze vijf minuten koken met de toppen naar boven.

Verhit de olie in de wok en roerbak de kip gedurende vijf minuten.

Voeg de champignons toe en laat vijf minuten bakken.

Doe er de asperges bij en roerbak nog twee minuten. Kruid met peper, zeezout en de kruidenmix.

Plet de gekookte eitjes en voeg samen met de peterselie in de wok.

Schik op de borden en werk af met bieslook en naar smaak reepjes ham en oude kaas (bijvoorbeeld Oud Brugge).

Tip: Je kunt de kip indien gewenst vervangen door konijn.

Voor meer informatie surf naar www.lekkervanbijons.be