Forum

Debatten

Fotowedstrijd

21/07/2014 - 0 reactie
Het gemeentebestuur organiseert dit jaar opnieuw een fotowedstrijd voor amateurfotografen. Het thema is 'mens en natuur'.
Archief:

27 Brasschaatse speelstraten

21/07/2014 - 0 reactie
Deze zomervakantie worden er in Brasschaat liefst 27 straten ingericht als speelstraat. De straten worden deels afgesloten voor doorgaand verkeer, maar buurtbewoners kunnen ten allen tijd stapvoets met hun wagen hun woning bereiken en uiteraard hebben hulpdiensten en artsen steeds vrije doorgang. 'Belangrijk is dat de aanvragen gedragen worden door een groot gedeelte van de bewoners van de straat. dit gebeurt via een bevraging door de verantwoordelijke van de speelstraat. Dat is een vrijwilliger die het project opvolgt', stelt schepen van jeugd Sophie De Roeck (CD&V).
Archief:

Vierhonderd treinreizigers urenlang vast in Kapellen

20/07/2014 - 0 reactie
Zo'n vierhonderd treinreizigers hebben zaterdagavond enkele uren vastgezeten in Kapellen. De sneltrein uit Nederland waarin ze zaten, kwam rond 18.30 uur tot stilstand na een wanhoopsdaad. Pas na twee uur waren alle passagiers van boord gehaald en met bussen geëvacueerd.
Archief:

Jan Van Cleef overleden

20/07/2014 - 0 reactie
In het AZ Klina in Brasschaat is op donderdag 17 juli Jan Van Cleef overleden. Jan Van Cleef was lang actief in de Kapelse politiek, alsook in het Kapelse brandweerkorps en in het verenigingsleven. Hij was tevens medestichter van drukkingsgroep Groencomité Kapellen.
Archief:

Feestmarkt-fietsen gaan naar Hoogboom

10/07/2014 - 0 reactie
Ter gelegenheid van Vlaanderen Feest! kreeg de wekelijkse donderdagmarkt een extra feestelijk tintje. Alle bezoekers ontvingen bij aankoop een tombolabiljet. Uit alle biljetten werden twee winnaars geloot. De gelukkigen waren Gerda Peeters en Annie De Groof uit Hoogboom. Schepen voor lokale economie Luc Devriese (N-VA) overhandigde beide dames een fiets ter waarde van 650 euro, geschonken door de markthandelaars en het gemeentebestuur.
Archief:

WIN: duotickets voor Ostend Beach

09/07/2014 - 47 reacties
Dit weekend vindt de vijfde editie van Ostend Beach plaats. Het tweedaagse dancefestival ontvangt meer dan tachtig dj's op acht podia. Wij geven vijf duotickets weg voor het festival. Wie er straks bij wil zijn, laat hier een reactie achter bij dit artikel met de reden waarom én zijn of haar emailadres. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht per mail.
Archief:

FOTO. Vlaamse BBQ onder Belgische voetbalvlaggen

06/07/2014 - 0 reactie
Het is een jaarlijkse traditie. De Vlaamse feestdag wordt in Hove gevierd met een BBQ in het park. De opkomst was minder groot dan vorig jaar maar er kwamen toch meer dan 240 inschrijvingen binnen. NV-A burgemeester Koen Volckaerts opende het gebeuren met een speech. Hij deed in de schaduw van Belgische voetbalvlaggen een oproep aan Brussel om te luisteren naar de Vlaamse eisen. Ook enkele CD&V raadsleden waren aanwezig. Goedele Breyne van pH-Zeven liet zich ook even zien. NV-A genoot van de BBQ met haar verkozenen. Ook blogger Luc Van den Weygaert werd gespot aan de NV-A tafel. De muzikale animatie kwam van "Céline en haar katers"
Archief:

FOTO. Romeo's zingen voor zee van zwart, geel, rood

05/07/2014 - 0 reactie
Doordat de Rode Duivels zich voor de kwartfinale van het WK hadden gekwalificeerd, besloten de organisatoren van Stabroek Zingt het programme om te gooien en de wedstrijd op groot scherm uit te zenden. Een juiste beslissing die heel wat Stabroekenaren in zwart, geel, rood deed afzakken naar het grasplein voor het gemeentehuis. Eerst was er een optreden van de Romeo's, waarna de match volgde. Daarna ging het eigenlijke zangfeest van start. En/of de Stabroekenaren er zin in hadden.
Archief:

FOTO. Kapelse Dorpsplein teleurgesteld

05/07/2014 - 0 reactie
Opnieuw stroomde een massa mensen tegen 18 uur naar het Kapelse Dorpsplein om er de match van de Rode Duivels te volgen. Argentinië bleek echter iets te sterk. De Duivels konden de Argentijnen niet echt bijbenen en de doelkansen die ze kregen niet verzilveren. Vroeg in de match zette Argentinië een 1-0 op het scorebord, een stand die de Belgen niet meer konden rechttrekken. De meeste foto's werden genomen voor het begin van de match.
Archief:

Districtsbestuur organiseert 'inspraakwandelingen'

05/07/2014 - 0 reactie
Het districtsbestuur organiseert deze zomer twee 'inspraakwandelingen' door het centrum van Ekeren (op woensdagen 16 juli en 6 augustus). De wandelingen kaderen in de grote werken die op stapel staan en het masterplan waaraan het bestuur werkt. Het bestuur wil daarover graag de mening van de Ekerenaar horen.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN