Forum

Debatten

Oproep: stuur uw leuke paasfoto's in

20/04/2014 - 0 reactie
Nieuwsblad.be/ekeren wenst u fijne paasdagen toe. Hebben uw kinderen of uw kleinkinderen paaseieren geraapt? En hebt u daar leuke foto's van? Stuur ze naar ekeren@nieuwsblad.be (graag met een beetje informatie). Wij maken er een plezante fotoreeks van.
Archief:

Oproep: stuur uw leuke paasfoto's in

20/04/2014 - 0 reactie
Nieuwsblad.be/brasschaat wenst u fijne paasdagen toe. Hebben uw kinderen of uw kleinkinderen paaseieren geraapt? En hebt u daar leuke foto's van? Stuur ze naar brasschaat@nieuwsblad.be (graag met een beetje informatie). Wij maken er een plezante fotoreeks van.
Archief:

Oproep: stuur uw leuke paasfoto's in

20/04/2014 - 0 reactie
Nieuwsblad.be/stabroek wenst u fijne paasdagen toe. Hebben uw kinderen of uw kleinkinderen paaseieren geraapt? En hebt u daar leuke foto's van? Stuur ze naar stabroek@nieuwsblad.be (graag met een beetje informatie). Wij maken er een plezante fotoreeks van.
Archief:

Oproep: stuur uw leuke paasfoto's in

20/04/2014 - 0 reactie
Nieuwsblad.be/kapellen wenst u fijne paasdagen. Hebben uw kinderen of kleinkinderen paaseieren geraapt? En heeft u daar leuke foto's van? Stuur ze naar kapellen@nieuwsblad.be. We maken er een plezante fotoreeks van.
Archief:

Kasteelgracht krijgt een 'algendoder'

18/04/2014 - 0 reactie
In de slotgracht rond kasteel Veltwijck werden nieuwe fonteinen aangebracht. Het gaat om een proefopstelling. Binnenkort zal er ook nog een algendoder of Aquasonic in het water worden geïnstalleerd, om de vorming van algen tegen te gaan.
Archief:

‘Action’ door Sy-Dansstudio

18/04/2014 - 0 reactie
Op zaterdag 19 april om 19 uur en zondag 20 april om 10.30 uur en 17 uur kan je in CC Den Hoogen Pad naar het dansspektakel ‘Action’, een avontuurlijke dansvoorstelling met als thema Superhelden.
Archief:

Opruiming dreigt voor honderden graven

18/04/2014 - 2 reacties

Om plaats te maken voor nieuwe graven loopt een onderzoek om honderden oude grafkelders op de stedelijke begraafplaats in Tienen op te ruimen.

Archief:

Voorjaarswandeling in het natuurgebied Den Dotter

17/04/2014 - 0 reactie
Voorjaarsbloeiers moeten er vroeg bij zijn voordat de bomen en struiken in blad komen. Hoe ze dit allemaal klaar spelen om in die korte periode toch te ontwikkelen en te bloeien, vertellen je de natuurgidsen tijdens deze wandeling van natuurpunt Haaltert door Den Dotter. We maken ook kennis met de heilzame en culinaire werking van deze planten.
Archief:

Haaltert wordt 'grenzeloos'

17/04/2014 - 0 reactie
Wil je nog eens bikkelen of gerrebollen? Of droom je graag nog eens weg bij een echte 78-toerenplaat van Bobbejaan Schoepen en het Vredacabaret uit Haaltert? Op de Erfgoeddag van zondag 27 april is dit mogelijk in centrum De Kouter.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN