Forum

Debatten

FOTO. Kinderen vieren Halloween in winkelcentrum Promenade

31/10/2014 - 0 reactie
Meer dan 500 kinderen kwamen vrijdag om ter griezeligst verkleed naar winkelcentrum Promenade. Ze namen er deel aan een heuse griezelzoektocht. Na afloop kregen ze een goodiebag en konden ze zich nog uitleven op een van de twee springkastelen. Ze konden zich ook laten schminken en er was ook een ballonnenplooier aan het werk.
Archief:

Bert en Heidi brengen uitvaart in beeld

30/10/2014 - 0 reactie
Als een dierbaar persoon overlijdt, zijn er verschillende manieren om je verdriet te verwerken. Sommige nabestaanden kiezen voor een rouwreportage. Maar hoe breng je zoiets in beeld als fotograaf?
Archief:

Toch extra treinen tussen Asse en Brussel Noord-Zuid

29/10/2014 - 0 reactie
De NMBS lijkt dan toch te zijn gezwicht voor de druk vanuit Asse en Opwijk met betrekking tot het nieuwe vervoersplan dat op 14 december ingaat.
Archief:

Container met bouwafval aan café Den Ertbrandt brandt volledig uit

29/10/2014 - 0 reactie
De container met bouwafval pal naast café Den Ertbrand heeft maandagavond vuur gevat. De uitbaters van het café lagen boven hun zaak te slapen. In het café en ook boven was er veel rook. “We hebben geluk gehad dat het raam op de eerste verdieping niet gesprongen is”, stelt de uitbater.
Archief:

Afvalcontainer aan café Ertband brandt volledig uit

28/10/2014 - 0 reactie
De brandweer van Kapellen werd maandagavond rond 22.30 uur naar Putte geroepen voor een brand in de afvalcontainer ter hoogte van café Den Ertbrand. 'Toen we aankwamen, stond de container in lichterlaaie. De container stond op ongeveer een meter afstand van het café. Gelukkig bleef de schade in het café beperkt tot wat rook', stelt brandweercommandant Ivo Van Asse. Wat de oorzaak van de brand is, wordt verder onderzocht. 'Het kan zijn dat er een product in de container werd gegooid dat ontvlambaar is, of dat de brand werd aangestoken. Dat is voorwerp van verder onderzoek', stelt de brandweercommandant nog. Café Den Ertbrand wordt momenteel verbouwd. De opening is gepland op 7 november.
Archief:

Er wordt gewerkt in Kapellen

25/10/2014 - 0 reactie
Tijdens de herfstvakantie wordt er flink gewerkt in Kapellen. Het Agentschap Wegen en Verkeer voert onderhoud uit op de Kalmthoutsesteenweg/Kapellensteenweg tussen Kapellen en Kalmthout, in de regio gekend als ‘den Blokskesweg’. Tussen de Jozef Mulslaan en de Lorkendreef komt er een nieuwe asfaltlaag. De weg zal volledig worden afgesloten. De fietspaden blijven altijd open, maar voor autoverkeer geldt een omleiding. Voor de plaatselijke bewoners wordt een regeling uitgewerkt. Ook de Hoogboomsteenweg krijgt volgende week nieuwe asfalt en zal voor alle verkeer worden afgesloten van het kruispunt met de Bosdreef tot voorbij de Sint-Jozefkerk. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. De bewoners van de werfzone parkeren hun auto’s best op voorhand buiten de werfzone. Op donderdag 30 en vrijdag 31 oktober wordt de Bosdreef tijdelijk een eenrichtingsstraat van de Heidestraat-Zuid richting de Hoogboomsteenweg (en niet geschikt voor vrachtwagenvervoer).
Archief:

Tweede Mastenbosloop

24/10/2014 - 0 reactie
Tweede Mastenbosloop

Atletiekclub KAPE en Be-Fast organiseren nu zondag 26 oktober de tweede editie van de Mastenbosloop, joggings van 5 en 10 km en een van 10 miles. Aan elke afstand kunnen 250 sportievelingen deelnemen. De voorinschrijvingen zijn achter de rug, maar het is nog mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. Vertrek en aankomst op het grasveld naast het voetbalveld in de Kapelsestraat. Nieuw is de kid’s run om 12 uur voor kinderen tot 8 jaar. Voor elke jonge deelnemer wordt een naturaprijs voorzien.
Archief:

Paar bomen op fietspaden

22/10/2014 - 0 reactie
De jongste stormwind heeft maar beperkte schade veroorzaakt. Er vielen twee bomen op de fietsroute.
Archief:

Proxy Delhaize (nog) niet in Aldi-gebouw

22/10/2014 - 0 reactie
Het leegstaande pand aan de Eikendreef waarin tot enige tijd geleden een Aldi supermarkt gevestigd was, heeft nog geen nieuwe invulling. De eigenaar van het gebouw is enthousiast over de aanvraag die hij ontving om er een Proxy Delhaize in onder te brengen, maar of die er ook komt, is nog niet zeker.

Archief:

Ook avondspits gehinderd door staking treinbestuurders

22/10/2014 - 0 reactie

De spontane staking van de treinbestuurders in Luik die dinsdagochtend uitbrak, is nog niet voorbij. Om 14 uur gingen slechts 8 van de 21 treinbestuurders aan het werk. Dat betekent dat het treinverkeer ook tijdens de avondspits hinder zal ondervinden. Op de lijn Luik-Brussel-Gent-Oostende rijdt minder dan de helft van de treinen.

Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN