Forum

Debatten

Werk Kapelse kunstenaar in boek over Antwerpse standbeelden

20/10/2014 - 0 reactie
Op het Schoon Verdiep in Antwerpen werd maandag een nieuwe boek van Freddy Michiels voorgesteld. De auteur van de bekende Sinjorenboeken heeft ditmaal 55 standbeelden in Antwerpen te boek gesteld. Een van de standbeelden die in het boek zijn opgenomen is 'Ode aan de Polder' van de Kapelse kunstenaar Rudi Devoght.
Archief:

Gie Nijs: gedicht voor het monument aan de Oplntersepoort

20/10/2014 - 1 reactie
Gie Nijs wijdt een gedicht aan elk oorlogsmonument in de stad.Twaalf stuks. Zijn laatste bijdrage voor de herdenking van1914 past bij het gedenkteken aan de Oplinterse poort. Dat verwijst naar de gevechten in St.-Margriete-Houtem. Straks verhuist het monument.
Archief:

FOTO. Zonnige Koekloting sluit Putse kermisweek af

20/10/2014 - 0 reactie
De Putse kermisweek is een schot in de roos geweest, met weergoden die de verschillende activiteiten uitermate goed gezind waren. 'Ook zondag was het weer lekker druk en zomers warm, met terrasjes die goed vol zaten en de kermis die op volle toeren draaide. Zelfs de ijskraam maakte overuren half oktober', vertelt Puttenaar Emil Westerbaan, die weer van de partij was met zijn fototoestel en ons leuke foto's bezorgde.
Archief:

Bal Dirk Van Mechelen ten voordele van Home Speth

20/10/2014 - 0 reactie
In de gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske organiseerde burgemeester Dirk Van Mechelen (Open VLD) zijn jaarlijks bal. Heel wat liberalen, waaronder Vlaams minister Annemie Turtelboom (links op de foto) schoven eerst de benen onder tafel voor een diner, waarna er een optreden volgde van de Golden Bis Band. DJ Balt zorgde nadien voor leuke dansmuziek. De opbrengst van het bal gaat naar Home Philippe Speth, een begeleidingstehuis voor de opvang van jongeren tussen 12 en 18 jaar.


Archief:

MNM zengt uit vanuit Kapelse Mastenbos

18/10/2014 - 0 reactie
Vanuit het Mastenbos, in een legertent, geleverd door het Bataljon – Artillerie Brasschaat, hebben MNM-presentatoren Peter Van de Veire en Julie Van den Steen van donderdag op vrijdag de ‘Grote Peter Van de Veire Bosshow’ uitgezonden. Er was een programma op donderdag van 22 tot 24 uur en op vrijdag van 6 tot 9 uur.
Archief:

Kapellenaar gaat van start met een ‘boekenasiel’

17/10/2014 - 0 reactie
Kapellenaar André De Nys heeft in zijn woonwijk een ‘boekenasiel’ geplaatst, een kastje waarin hij elke maand een aantal boeken plaatst. Deze kunnen gratis worden uitgeleend.
Archief:

Gratis friet op Grote Markt

17/10/2014 - 0 reactie
Leden en leiding van een jeugdbeweging (in uniform) krijgen, na een vermoeiende schooldag, gratis frietjes op de Grote Markt van Tienen. Enkele dj''s brengen er tot 19uur de nodige sfeer in.
Archief:

Restauratie romaanse kerk van Overlaar kan beginnen

17/10/2014 - 0 reactie
De stad Tienen plant in 2015 restauratiewerken aan de Sint-Lambertuskerk in Overlaar. In eerste instantie zal het dak van de kerk hersteld worden.
Archief:

Rode fluitjes voor Dag van de Jeugdbeweging

17/10/2014 - 0 reactie
Het is vrijdag 'Dag van de Jeugdbeweging'. SP.A Kapellen koppelde daar een actie aan en deelde 's ochtends rode fluitjes uit aan het station aan kinderen en jongeren die lid zijn van een jeugdbeweging.
Archief:

De Derde Jeugd maakt kennis met wijndomein in Zundert

16/10/2014 - 0 reactie
Het bestuur van De Derde Jeugd organiseert elk jaar een verrassingsreis voor de leden. Dit keer ging het op zaterdag 11 oktober naar Zundert om er een wijndomein te bezoeken.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN