Forum

Debatten

Karateclub Seishin Dojo geselecteerd voor Sportclubquiz van Studio Brussel

02/09/2014 - 0 reactie
De Kapelse karateclub Seishin Dojo is een van de vier sportclubs uit de provincie Antwerpen die geselecteerd zijn voor de Sportclubquiz die vanaf zondag 7 september zeven weken lang te volgen is op Studio Brussel. De radiozender gaat op zoek naar de slimste en muzikaalste sportclub van het land. Na de voorronde blijven er van elke provincie twee sportclubs over die het dan tegen elkaar opnemen voor een plaatsje in de finale. Seishin Dojo strijdt tegen clubs uit Antwerpen, Kasterlee en Nijlen. De hoofdprijs is 5000 euro. “We dromen van een eigen dojo. De hoofdprijs zou een mooi financieel duwtje in de rug zijn, maar we vinden het al heel fijn om te mogen meedoen”, vertelt Annick Paelman van Seishin Dojo. Uitzenduur: 12 uur.
Archief:

Kinderen Maria Theresialei in de bres voor zorgboerderij Meander

01/09/2014 - 0 reactie
De bewoners van de Maria Theresialei hebben tijdens de laatste twee weken van augustus verschillende activiteiten georganiseerd. Er was een straatfeest en een afscheidsfeest en de kinderen konden naar hartenlust spelen in de verkeersvrije speelstraat. 'Maar de kinderen hebben ook activiteiten georganiseerd voor het goede doel. Ze haalden een aanzienlijk bedrag bij elkaar dat aan zorgboerderij Meander in Kapellen zal overhandigd worden', vertelt Ingrid Tiggelovend van de Maria Theresialei.
Archief:

Eerste schooldag: verkeerschaos bleef uit

01/09/2014 - 0 reactie
Het verkeer bij de aanvang van de eerste schooldag verliep merkwaardig vlot. Grote problemen wegens de werkzaamheden aan de Albertvest en de Kabbeekvest bleven uit.
Archief:

Johan Cruysweegs nieuwe voorzitter van Davidsfonds Brasschaat

01/09/2014 - 0 reactie
De Brasschaatse afdeling van het Davidsfonds heeft met Johan Cruysweegs een nieuwe voorzitter. Hij kreeg de fakkel op 29 augustus doorgegeven door zijn voornaamgenoot Johan Ghoos, die het Brasschaatse Davidsfonds de voorbije zes jaar geleid heeft.
Archief:

FOTO. Ouders krijgen 'bakje troost' op eerste schooldag

01/09/2014 - 0 reactie
Terwijl de leerkrachten van de gemeentelijke basisschool De Rekke in de klas de traantjes droogden van de kleuters en leerlingen voor wie de eerste schooldag niet echt een feest was, schonk het oudercomité buiten aan de schoolpoort 'bakjes troost' voor hun ouders. De kopjes koffie gingen vlot van de hand. Het oudercomité schatte zeker dertig liter koffie te hebben opgeschonken.
Archief:

Bouwaanvragen kunnen in Brasschaat via het internet

31/08/2014 - 0 reactie
Vanaf maandag kan u in Brasschaat een bouwaanvraag via het internet indienen. Door deze werkwijze wordt de papierberg kleiner en het aanvragen van een vergunning eenvoudiger, efficiënter en sneller.
Archief:

Clement Backx ontvangt gouden ereteken van verdienste

30/08/2014 - 0 reactie
De parochiegemeenschappen van Schoonbroek en Rozemaai vierden tijdens het feest van O.-L.-Vrouw ten hemelopneming samen eucharistie in het Ontmoetingscentrum. Aan het einde van deze viering kreeg Clement Backx het gouden ereteken van verdienste overhandigd.
Archief:

FOTO. Kapellenaren slaan hun slag op de boekenmarkt

30/08/2014 - 0 reactie
Liefst 110 standhouders waren er ingeschreven voor de boekenmarkt op het Dorpsplein van zaterdag. Keuze genoeg dus voor liefhebbers van boeken, cd's en dvd's en er waren zaterdag dan ook heel wat gegadigden. De meeste standhouders waren van Kapellen, maar er waren er ook van verder weg. Eentje kwam zelfs helemaal uit Roeselare. Bekijk snel de foto's van boekenmarktbezoekers, tevreden met hun aankopen.
Archief:

Nieuwe renovatiewerken gepland voor sporthal

30/08/2014 - 1 reactie
De gemeente Kapellen bereidt momenteel volop nieuwe renovatiewerken voor aan de sporthal in het centrum. De inkom en de kantoren zullen volledig vernieuwd worden en er komt ook een automatische toegangscontrole voor het zwembad.

Archief:

Frans en Maria vijftig jaar gehuwd

29/08/2014 - 0 reactie
Frans Coeckelbergs en Maria Sas waren op 27 augustus 50 jaar gehuwd. Het jubileum werd op de gouden huwelijksverjaardag gevierd met een ontbijt met de familie. Afgelopen zaterdag vond er een feest plaats.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN