Forum

Debatten

Lezersbrieven

26/11/2014 - 1 reactie
Reageer hier op de actualiteit.
Archief:

Kapelse IJSkap krijgt vorm

26/11/2014 - 1 reactie
Vanaf vrijdag 5 december tot en met zondag 4 januari kan er op het Dorpsplein weer geschaatst worden. De IJSkap wordt momenteel volop opgebouwd.
Archief:

Ook Koewacht organiseert een kerstmarkt

26/11/2014 - 0 reactie
Het nieuwe Dorpsplein is af, en daar willen ze op de Koewacht van profiteren om er voor de eerste maal een kerstmarkt te organiseren. Onder impuls van enkele plaatselijke handelaars zoals café Benelux, bakkerij Rudy en Veronique, Plus Verbiest en het feestcomité Dorpsplein zijn ze op zoek naar handelaars die hun koopwaar willen aanbieden op 19 december tussen 17 en 23u. "Er kunnen een twintigtal plaatsen toegewezen worden" zo vertelt Tim Saman van café Benelux. Er zal die avond muziek aanwezig zijn, de bezoekers kunnen zeker al proeven bij bakkerij Rudy en Veronique en bij Plus Verbiest. Inschrijven kan via telefoon 03/7798733 dan kom je bij Marijke De Moor uit of via mail truusdm@hotmail.com
Archief:

SP.A Kapellen heeft een nieuw bestuur

25/11/2014 - 0 reactie
SP.A Kapellen heeft maandagavond een nieuw bestuur gekozen. Tom Namurois (30) verlengt zijn voorzitterschap voor de volgende twee jaar.
Archief:

Alcoholcontrole op 22 en 23 november

24/11/2014 - 0 reactie
Zowel op 22 als op 23 november controleerden de ploegen van de politiezone Puyenbroeck op het rijden onder invloed van alcohol.
In de Statiestraat te Moerbeke-Waas werden 55 bestuurders gecontroleerd. 49 bestuurders bliezen safe. 3 bestuurders bliezen alarm en 3 bliezen positief. Bij 2 bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken door het Parket Oost-Vlaanderen, afdeling Gent. U mag de komende dagen en weken meer van deze acties verwachten.
Archief:

FOTO : Benefiet op de Koewacht

24/11/2014 - 0 reactie
De benefiet op de Koewacht mag een succes genoemd worden, 120 wandelaars, 157 eters en 800 wafels dat waren de eerste resultaten die we vernamen van de vrijwilligers. We zagen enkel stralende gezichten op de Koewacht. Zelfs burgemeester Stanny De Rechter (Gemeentebelangen) mevrouw Van Hullebus-Labeeuw (OCMW raadslid voor Gemeentebelangen) en Kris Van Duyse (schepen openbare werken Gemeentebelangen) vonden het een zeer geslaagd opzet en waren fier dat drie kleine dorpen hun groot hart lieten zien. Het was trouwens de gemeente Stekene die de muzikale omlijsting van Werner Michiels en Laurie sponsorde. Ook de slachtoffers waren aanwezig, ze bedankten de aanwezigen en de vrijwilligers voor hun inbreng en aanwezigheid. Vele lieten dus hun groot hart zien in een klein dorp met een groot hart.
Archief:

Moerbeke huldigde zijn kampioenen

24/11/2014 - 0 reactie
Zondagmorgen werden de kampioenen van Moerbeke in de bloemetjes gezet. In aanwezigheid van burgemeester De Caluwé, schepen van sport Sarah Poppe, Rudy Van Megroot voorzitter van het OCMW, eerste schepen Pierre De Bock en voorzitter van de sportraad Aimé Maes. Als eerste kwam aan de beurt Valére De Wilde lid van de Koninklijke Moerbeekse Vogelvrienden aan de beurt voor zijn behaalde prijzen op provinciaal en nationaal vlak.
Archief:

Kapelse dienstverlening ondervindt weinig of geen hinder van de staking

24/11/2014 - 0 reactie
De Kapelse dienstverlening ondervindt weinig of geen hinder van de staking. 'Twee van onze personeelsleden hebben beslist te staken vandaag. Dit brengt onze dienstverlening niet in het gedrang', stelt schepen van personeelsbeleid Luc Janssens (Open VLD).
Archief:

Stakingspiket in de Kapelse Streepstraat

24/11/2014 - 0 reactie
In het Koninklijk Atheneum Kapellen werd maandagochtend een educatief stakingspiket opgezet. 'Onze leerlingen hebben nog geen stakingsrecht. Met dit project willen wij hen een stem, een forum geven', stelt leerkracht Joris Van Elsen.
Archief:

Sport+ trots op gloednieuw tennisterrein

23/11/2014 - 0 reactie
De tennisafdeling van Sport+, de recreatieve sportclub voor het hele gezin, is trots op het nieuwe tennisterrein dat zopas met eigen middelen en mankracht werd aangelegd. 'Na 25 jaar was onze 'center court' echt wel versleten', stelt secretaris Marianne Van de Weyer.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN