Forum

Debatten

Kapels echtpaar leert oorlogswezen in Sri Lanka metsen

02/10/2014 - 0 reactie
Fons Schrijvers en zijn vrouw Anita Verschooren vertrekken in december opnieuw voor enkele weken naar Sri Lanka. Ze combineren daarbij het aangename met het nuttige en willen een opleidingsproject opstarten voor een weeshuis in Negombo, waarbij de oorlogswezen worden opgeleid tot metsers. Het echtpaar zoekt daarvoor nog financiële ondersteuning.
Archief:

Bekende 'zonen van' in bestuur Jong N-VA

29/09/2014 - 0 reactie
De Brasschaatse afdeling van Jong N-VA heeft met Jeroen Janssens een nieuwe voorzitter verkozen.
Archief:

Vandalen steken bank in gemeentepark in brand

29/09/2014 - 0 reactie
Vandalen hebben zondagavond rond 21 uur een picknicktafel nabij de speeltuin in het gemeentepark in brand proberen te steken. De brand werd opgemerkt door gemeenteraadslid Lieve De Block (Open VLD), die toevallig passeerde.
Archief:

FOTO. Clans meten zich op vierde Highlandgames

27/09/2014 - 0 reactie
Voor de vierde keer werden op de terreinen van zorgboerderij Highlandgames georganiseerd. Twintig clans traden daarbij in het strijdperk. Ze kregen verschillende proeven voorgeschoteld, waaronder hoefijzerwerpen, throwing the hammer, tug of war,...

Archief:

FOTO. 'Ideaal als teambuildingsactiviteit voor ons korps'

27/09/2014 - 0 reactie
De Politiezone Noord heeft vrijdag de achtste politiemarathon van Hoogboom georganiseerd. De opkomst viel voor initiatiefnemer wijkagent Maurice Bleyenbergh wat tegen. “Maar met drie teams van onze Politiezone in de teammarathon en heel wat vrijwilligers om alles in goede banen te leiden, blijft het een ideale teambuildingsactiviteit voor ons korps”, stelt hij.
Archief:

FOTO. Kinderen treden in het huwelijk

23/09/2014 - 0 reactie
Als sluitstuk van de lessen wereldoriëntatie over de gemeente Kapellen bezochten de leerlingen van het vierde leerjaar van het Maria Immaculata instituut dinsdagnamiddag het gemeentehuis. Ze kregen een rondleiding en in de trouwzaal werden ook twee kinderhuwelijken georganiseerd.
Archief:

Sint-Michielscollege zet snelste beentje voor

23/09/2014 - 0 reactie
Naar goede traditie organiseerde het Sint-Michielscollege ook dit schooljaar een collegecross. Leerlingen, leerkrachten, ouders en sympathisanten zetten op 20 september hun snelste beentje voor. In verschillende categorieën werd geijverd voor de felbegeerde eer en medaille.
Archief:

SP.A niet opgezet met nieuw reisschema NMBS

22/09/2014 - 0 reactie
De SP.A-afdelingen van Kapellen, Ekeren, Brasschaat, Stabroek en Berendrecht, Zandvliet, Lillo zijn niet te spreken over het nieuwe reisschema van de NMBS. De IC-trein op lijn 12 tussen Essen en Brussel zal over de rit drie minuten langer doen en drie extra haltes krijgen.
Archief:

Mooie prestaties voor Brasschaat Triatlon Club in IronMan Lanzarote

22/09/2014 - 0 reactie
De Brasschaat Triatlon Club heeft afgelopen weekend puike prestaties afgeleverd op de IronMan in Lanzarote. Kapellenaar Kilian Hendrickx werd vierde in de halve triatlon in de categorie 18-24 jaar, wat hem een kwalificatie opleverde voor het WK halve triatlon van 2015. Vanessa Cuyvers uit Brecht werd tweede bij de dames tussen 30 en 34 jaar. Ze was hiermee negende dame in de algemene uitslag en sleepte zo ook een kwalificatie voor het WK in de wacht.
Archief:

Kapellenaar Kilian Hendrickx vierde op IronMan in Lanzarote

22/09/2014 - 0 reactie
De Kapelse triatleet Kilian Hendrickx, aangesloten bij Brasschaat Triatlon Club, is afgelopen weekend op de IronMan in Lanzarote vierde geworden in de halve triatlon in de categorie 18-24 jaar. Hij zwom 1900 meter, fietste 90 kilometer en liep vervolgens nog eens 21 kilometer. Met deze prestatie kwalificeerde hij zich voor het wereldkampioenschap halve triatlon van 2015. Dat zal plaatsvinden in Oostenrijk, in Zell am See.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN