Forum

Debatten

Open Acro Happening brengt meer dan 450 gymnasten naar Kapellen

20/11/2014 - 0 reactie
De Kapelse acrogymclub Art Gym organiseert nu zaterdag 22 november zijn jaarlijkse Open Acro Happening. De club verwacht meer dan 450 gymnasten van over heel Vlaanderen.
Archief:

Kapelse fotografieclub DIKA toont zijn kunnen

20/11/2014 - 0 reactie
Fotografieclub Dika laat aanstaande weekend zijn kunnen zien in polyvalente zaal 't Kerkske. Concreet zullen er projecties te zien zijn met werk voor de nationale wedstrijden 'Digiview' en 'Digirama'.
Archief:

Kapelse Facebookers fietsen voor prijzen

19/11/2014 - 0 reactie
De Facebookgroep ‘Ge zijn van Kapellen als…’ is levendiger dan ooit. Honderden Kapellenaren namen afgelopen zomer deel aan de fietszoektocht van deze Facebookpagina. Dinsdagavond vond in het gemeentehuis de prijsuitreiking plaats.
Archief:

2.000 Belgen verklikten dit jaar al hun buren

18/11/2014 - 46 reacties

Belgen verklikken massaal hun buren, zo blijkt uit het aantal fraudemeldingen bij de FOD Financiën. Op vijf jaar tijd is het aantal meldingen gestegen van 510 klachten tot 2.610 in 2013. Dit jaar zijn er al ruim 2.000 nieuwe klachten binnengestroomd.

Archief:

De Derde Jeugd op uitstap bij de buren

18/11/2014 - 0 reactie
Seniorenvereniging De Derde Jeugd heeft onlangs een uitstap gemaakt naar buurgemeente Brasschaat. De deelnemers bezochten er het gunfire museum. Daarna ging het wat verder weg, de Nederlandse grens over, naar Sint-Willebrord.
Archief:

Kapellenaar Johny Cambré onderluitenant-vrijwilliger bij de brandweer

17/11/2014 - 0 reactie
Johny Cambré (43) heeft maandagavond de eed afgelegd als onderluitenant-vrijwilliger bij het Kapelse brandweerkorps. De Kapellaar maakt sinds 1993 deel uit van de Kapelse brandweer. Het gaat om zijn tweede bevordering.
Archief:

Elke twee weken bedeling van voedselpakketten in Kapellen

17/11/2014 - 0 reactie
Vrijwilligers van Welzijnsschakel Oase Kapellen delen elke veertien dagen voedselpakketten uit aan Kapellenaren, die het niet breed hebben en ze organiseren ook elke maand een soepmaaltijd. “Ook in Kapellen zijn er mensen die de eindjes maar heel moeilijk aan elkaar kunnen knopen”, stelt Norbert Franken.
Archief:

Mater Salvatoris wint Kapelse zwemmarathon

16/11/2014 - 0 reactie
Voor de zeventiende keer heeft het Matar Salvatorisinstituut de Kapelse zwemmarathon gewonnen. Die vond plaats op 15 november en werd voor de 29ste keer georganiseerd.
Archief:

Whisky en champagne moeten striptease doen vergeten

12/11/2014 - 0 reactie
In het pittoreske poortgebouw van het voormalige kasteel Zilverhof heeft degustatiebar ‘Indulgence’ de deuren geopend. De voorbije jaren was daar stripteasebar ‘Le Mirage’ gevestigd. “Aan ons om het grote publiek dit te doen vergeten”, stellen zaakvoerders Ortwin Kloeck (43) en zijn echtgenote Katleen Vankerschaver.
Archief:

Auteur Erik Vlaminck bezoekt tentoonstelling 'Cappellen in WOI'

12/11/2014 - 0 reactie
Heemkring Hoghescote mocht onlangs met auteur en voormalig Kapellenaar Erik Vlaminck een bijzondere bezoeker ontvangen op de tentoonstelling 'Cappellen in WOI'. En/of de organisatoren dit apprecieerden.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN