Forum

Debatten

KAPE-scholieren provinciaal kampioen estafetten

19/08/2014 - 0 reactie
Atletiekclub KAPE trok dit jaar met elf teams naar het provinciaal kampioenschap estafetten in Booischot. De club kwam met een gouden en drie bronzen medailles naar huis.
Archief:

Gunning speeltuin Hagelkruispark goedgekeurd

19/08/2014 - 0 reactie
Het districtscollege heeft in zijn zitting van 22 augustus de gunning goedgekeurd voor de heraanleg van het speelterrein in het Hagelkruispark. De gunning werd toegekend aan aannemer THV Donkergroen België - Nederland. De heraanleg zal 153.428 euro kosten.
Archief:

Maria Jespers stralend 105 jaar

19/08/2014 - 0 reactie
In het Melgeshof werd op 12 augustus de 105de verjaardag gevierd van Maria Jespers. Maria, volgens haar begeleiders een echte 'knuffelmadame' kreeg heel wat felicitaties.
Archief:

Foto: '14-'18 herdacht in Bunsbeek

18/08/2014 - 0 reactie
Een herdenkingsmis in de kerk van Bunsbeek, een inhuldiging van een herdenkingskruis aan de 'dikke linde, een tentoonstelling, een nieuw uitgewerkte wandeling en een herdenkingsconcert op het dorpsplein. Voor de herdenking van de korte gevechten in augustus 1914 hadden de gemeente en verschillende lokale verenigingen kosten noch moeite gespaard om de slachtoffers van deze 'Groote Oorlog'.
Archief:

‘Rambo’s’ lokale politie worden aan banden gelegd

18/08/2014 - 2 reacties

Binnenlandse Zaken legt de bijzondere bijstandsteams van de lokale politiekorpsen, in Antwerpen de ‘bottinekes’ genaamd, voortaan strenge eisen en procedureregels op. De politieteams kwamen fel in opspraak na de dood van Jonathan Jacob in een politiecel.

Archief:

FOTO. ACSS houdt geslaagde pistekampioenschappen

17/08/2014 - 0 reactie
Er was zaterdag niet alleen atletiek te zien op de televisie met het EK in Zurich, ook in Stabroek werd de sport beoefend en hield ACSS geslaagde pistekampioenschappen.
Archief:

Unieke foto's uit Eerste Wereldoorlog duiken op in Hoevenen

17/08/2014 - 0 reactie
Karel Dombrecht uit Hoevenen heeft een unieke reeks tot nu toe ongepubliceerde foto's uit WOI aan heemkring Molengalm geschonken. Het gaat om foto's die genomen werden door zijn vader Alphonse. Alphonse Dombrecht was amateurfotograaf en werd in 1914 onder de wapens geroepen.
Archief:

Stef Vanhaeren zesde in halve finale EK atletiek

16/08/2014 - 0 reactie
Kapellenaar Stef Vanhaeren is op het Europees kampioenschap atletiek zesde geworden in de halve finale van de 400 meter horden. Hij legde het parcours af in een tijd van 50"63.
Archief:

Oud processiebeeld even tentoon gesteld in Sint-Lambertuskerk

16/08/2014 - 0 reactie
De parochianen die vrijdag de eucharistieviering ter gelegenheid van Maria-Tenhemelopneming bijwoonden, kregen het oude processiebeeld van Maria terug even te zien. Kosteres Andrea Dierckx had het beeld voor de gelegenheid mooi versierd met bloemen en had het zijn roodfluwelen jas, afgezet met hermelijn aangemeten en er enkele bloemstukken bij geplaatst. Verschillende kerkgangers kwamen het beeld na de eucharistieviering van naderbij bekijken.
Archief:

Foto's van de waterellende in Kapellen

14/08/2014 - 0 reactie
In het vorig bericht kan u een filmpje over de waterellende in Kapellen bekijken. Hier zijn enkele foto's.
Archief:

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN