• Veilige betaling
 • Klantendienst: 02/790 21 00
 • Aanbod ook geldig voor De Gentenaar

  Woon je in de regio Gent (postcodes: 9000, 9030, 9031, 9032, 9040, 9041, 9042, 9050, 9051, 9052, 9070, 9080, 9090, 9820, 9830, 9831, 9840), dan ontvang je De Gentenaar.

Lees van Omloop Het Nieuwsblad tot Luik-Bastenaken-luik

8 weken voor 8 euro Ontdek het aanbod
Beleef wielergeschiedenis wanneer ze geschreven wordt. Volg 8 weken lang alles over de klassiekers, van Omloop Het Nieuwsblad tot Luik-bastenaken-Luik.
Lees 8 weken Het Nieuwsblad voor maar 8 euro:
 • Meteen beginnen lezen
 • Je proefperiode stopt automatisch
 • Je geniet maar liefst 34 euro voordeel (8 weken Het Nieuwsblad Zaterdagkrant + elke dag digitaal heeft een waarde van 42 euro)

Ben je al abonnee?
Dan weet je zeker al alles van de koers! Wil je zelf ook eens aan de finish staan van een echte klassieker? Doe mee en win 1 van de 5 wielerarrangementen voor De Brabantse Pijl t.w.v. 210 euro. Ja, ik wil deelnemen.
De Wielergids
Dankzij de wielergids weet jij alles om de helden van de fiets in elke demarrage te volgen. Start jouw abonnement na 18 februari? Geen zorgen! Dan sturen wij jou een gratis exemplaar van de wielergids op.

De zaterdagkrant op papier + elke dag de digitale krant

Op zaterdag ontvang je de weekendkrant van Het Nieuwsblad
Een weekend lang leesplezier voor het hele gezin. Naast de katernen Nieuws, Regio en Sportwereld, ontvang je bovendien ons glossy Magazine, het consumentenmagazine Check en het grootste voetbalmagazine Fan.Elke dag van de week lees je Het Nieuwsblad digitaal:
 • Je leest waar je wil: lees digitale krant in de app op je smartphone, tablet of PC
 • Ook op zondag krijg je een digitale krant
 • Onbeperkt toeging tot alle artikels op de website, ook de N+ artikels die exclusief voorbehouden zijn voor onze abonnees. Deze artikels krijgen een specifiek label:
 • In het digitaal krantenarchief worden je kranten en bijlages maar liefst 30 dagen bewaard. Je kan ze dus ook achteraf nog (her)lezen
Wist je dat...je als abonnee van Het Nieuwsblad het hele kaar door 15% restaurant korting geniet? Bovendien kan je ook deelnemen aan exclusieve abonneewedstrijden.

aanbod voor jou uitgelegd

Je hebt geen enkele verplichting
Je geniet 8 weken lang van voordelig leesplezier. Voor maar 8 euro lees je 8 weken lang elke dag digitaal én krijg je elke zaterdag ook de papieren weekendkrant in de bus. Je betaalt makkelijk via online betaling, zo lees je na intekening ook onmiddellijk al digitaal. Je geniet 34 euro voordeel want 8 weken Het Nieuwsblad Zaterdagkrant + elke dag digitaal heeft een waarde van 42 euro. Na afloop van je proefperiode krijg je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor jou?
Het Nieuwsblad is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kan je intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het je bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:
 • Het aanbod is tijdelijk geldig, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is persoonlijk voor jou bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is ook enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Nieuwsblad of De Gentenaar gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
 • Je kan maar 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.
Voldoe je niet aan de actievoorwaarden, maar ben je wel benieuwd naar een abonnement?
Ontdek onze andere tarieven.

Heb je verder nog vragen?
Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02/790.21.00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar je bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.