Verkoopster Line Vanvoorden (27) vertelt: ‘We hebben altijd een basiscollectie van de Noë pumps in de winkel staan. Elk jaar gaan er vijf kleuren uit die collectie en komen er vijf volledig nieuwe kleuren bij. We volgen de nieuwste trends op de voet… Letterlijk dan (lacht)! Dé kleuren voor de zomer van 2012 zijn vooral geel, groen, paars, petrolblauw en het klassieke zwart.’

‘Bij Noë vind je kwaliteitsvolle pumps uit echt leer. Ze zitten comfortabel, zijn betaalbaar, ‘ volgens Line. ‘Bovendien ook verslavend! In het jaar dat de pumps bestaan, zijn ze er alleen maar populairder op geworden. De trend voor dit seizoen is de plateauschoen. Zowel pumps met plateauzolen als de plateau-sneakers zijn items die je outfit deze zomer af maken. En om je outfit helemaal die finishing touch te geven, neem je er nog een Noë nagellak bij in de kleur van je pumps!’ besluit de hippe verkoopster.


Kortom, wil je felle schoenen met een klein hakje en een spitse top of juist een pump met killer heels en mooi afgerond vooraan? Ga snel een kijkje nemen bij Noë en kies voor een combinatie die het best bij jou past!


Noë Pumps
Kloosterstraat 84, Antwerpen
Tel.: 03/337 78 72
www.your-antwerp.com/tag/noe