Bij de amateurs haalde Kenneth Edomen het van Peter Brouwer, versloeg Dimayev Babgen zijn opponent Brahim El Baroudi, en mocht Carlos Torres Suarez juichen tegen Hugo Pengel. De professionele kamp werd gewonnen door André Grigorian, ten nadele van Rkaibi Mounir.

Voorzitter Xavier Van Hollebeke mocht de voorlopige opbrengst van het Kiwanis Destelbergen Reinaert boksgala, een cheque van 5000 euro, overhandigen aan de secretaris van Stichting Solidariteit, die kansarme kinderen hun favoriete sport of vrijetijdsbesteding laat beleven. De enige echte Benelux 2011-boksgordel van Sasha Yengoyan wordt binnenkort ook nog geveild op Ebay, en kan dat bedrag nog aanzienlijk doen stijgen.

Na het bokspektakel kregen we nog maar eens een verrassingsact, ditmaal met de buikdanseressen van het A-Team uit Leuven. 'Helemaal anders dan het A-Team waar ik in mijn jeugd al verlekkerd op was', aldus presentator en zanger Bart Van den Bossche die met zijn 'Ga met me mee' het enthousiaste publiek liet inhaken en meefeesten. Voor de afsluitende dj-set mochten ook de dames van Bahia nog opdraven voor een stijlvol modedefilé.