Annelien Coorevits werd al sinds deze ochtend acht uur in de studio van Filip Naudts onder handen genomen door Tim en Carine van Kapsalon De Cliént. 'Voor de eerste fotoshoot krijgt Annelien een  heel lange vlecht in haar haar verwerkt, met een basis make-up. Na de middag pakken we het dan heel anders aan. Filip Naudts krijgt dan een gerestyled model met een heel wijd kapsel en een opzichtige make-up voor zijn lens', klonk het deze morgen.

Voor de fotoshoot hadden Tania en Annick een hele collectie ballerina's in bonte kleurtjes mee, waarmee de fotograaf in overleg met Annelien creatief aan de slag kon gaan. Het resultaat van beide fotosessies ziet u heel binnenkort op posters, drukwerk, publiciteitsfolders en natuurlijk ook op de website van Royal Ballerinas zelf. 

Voorlopig blijven beide vriendinnen zich toeleggen op hun webshop, al sluiten ze niet uit dat ze ooit nog eens naar een echt winkelpand uitkijken. Wie dat wil, kan ook met hen een afspraak maken op het thuisadres van hun bedrijfje. De zaak is tot eind juni op zaterdagmiddag ook open van 14 uur tot 18 uur. Hun site vindt u via deze link. Het fotowerk van Filip Naudts kan u dan weer hier bewonderen.

Lochristi Blogt pikte deze morgen een stukje van de making of van de campagne mee in de studio van Guarda La Fotografia in de Koning Albertlaan.