'Precies wat het moet zijn hé, dit hadden we nog nodig in Lochristi', aldus de tevreden zaakvoerder die het in de middagshift erg druk had om de handel en wandel van het keuken- en zaalpersoneel met allerlei tips in goede banen te leiden.

In brasserie Foodlounge kan u terecht voor belegde broodjes - die u ook online kan bestellen en afhalen en die in handige individuele doosjes verpakt worden - panini's, dagsoepen, allerlei croques en snacks, tot en met enkele stevige steakgerechten.

De vroegere telecomzaak is omgetoverd in een sfeervol etablissement, met passend gedempt en overwegend paars licht en zachte muziek, waarin de loungesfeer al meteen tot haar recht komt. De nieuwe horecazaak biedt plaats aan vijftig personen. Enkele hoge designtafeltjes aan de straatzijde worden aangevuld met tafeltjes voor vier aan de wand en enkele ruimere zithoeken met zicht op de toog, waar u ook gewoon een broodje of een gerecht kan afhalen.

Foodlounge in Dorp-West 79 a  is open van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 20 uur, op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Zondag gesloten. Telefonisch bereikbaar op 09 360 15 32.