In het totaal werd er zeventien keer uitgerukt voor een brand. Het aandeel van Bever beperkte zich tot drie keer of achttien procent van het aantal oproepen: één keer voor een brand in een gebouw, twee keer voor een schoorsteenbrand.

De voorpost werd ook 31 keer opgeroepen voor een technische tussenkomst. In Bever gebeurde dat twee keer: één keer voor gevaarlijke stoffen en één keer voor technische interventies en reddingen. 

Het accent lag, zoals verwacht werd, op de ritten met de ziekenwagen. In het totaal rukte die 118 keer uit. Voor Bever gebeurde dat zes keer of slechts vijf procent van het totaal aantal ritten.

Niet alleen voor Galmaarden, Herne en Bever rukte de ziekenwagen uit. Er kwamen via de centrale ook oproepen vanuit Gooik, Pepingen, Geraardsbergen en Ninove.

Voor zover bekend kwamen er geen klachten meer binnen over het te laat aankomen van ziekenwagen of brandweerwagens. En  daar was het de burgemeesters van Bever, Herne en Galmaarden om te doen toen ze beslisten om op eigen kosten een kazerne te bouwen.