De steun en inzet van bestuur en vrijwilligers van 'Klein Geluk' aan mensen die getroffen worden door deze ziekte mag op zijn minst als 'bewonderenswaardig' worden bestempeld. 'Klein Geluk' biedt een 'save haven'  waar mensen die met kanker te maken krijgen hun verhaal kwijt kunnen en bovendien op onvoorwaardelijke steun kunnen rekenen die recht uit het hart komt. 

Sinds kort richtte 'Klein Geluk' nu ook binnen hun vereniging 'Plukje Klein Geluk' op. Met dit initiatief willen ze extra hulp bieden aan families van kinderen die met kanker te maken krijgen. 
 
'Het is niet onze bedoeling om gevestigde organisaties die geweldig werk leveren te beconcurreren... het is niet de bedoeling naast de "groten" te werken... dan meer aanvullend te werken... kanker krijg je niet alleen... broertjes, zusjes, mama, papa, oma's en opa's allemaal delen ze mee in wat de getroffen kindjes "meemaken"... het is dan ook vooral onze bedoeling om er voor te zorgen dat de zon terug kan schijnen voor de héle familie...'.

Wie nood heeft aan een babbel vindt een luisterend oor op de 'geluk-o-foon' via het nummer +32 0 470 07 71. 

Email: info@vzw-klein-geluk

Meer info over 'Klein Geluk' en 'Plukje Klein Geluk' kan je op hun blog vernemen:

http://blogs.seniorennet.be/kleingeluk/