Kind a Magic treedt om 15 uur op op het podium van de Rozentuin. De enige solo die zal worden gezongen, is die door schepen Lieve De Block.

Of de schepen zenuwachtig is? 'Ik voel me er wel klaar voor. Ik heb zangles gevolgd bij Kirsten Cools. Nu weet ik niet of ik nog zo kalm zal zijn wanneer ik zondag daadwerkelijk op het podium zal staan', vertelt ze.

Zingen zit de schepen al van jongsaf in het bloed. Als kind nam ze samen met Stafke het lied 'Mammie' op. Het ging om het eerste liedje dat Stafke Fabri opnam in het algemeen Nederlands. Daarvoor zong hij steevast in het dialect.

'Zingen is altijd mijn hobby geweest. Ik ben blij dat ik bij het koor Kindamagic ben. Als het niets wordt bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen, kan ik altijd nog gaan zingen', lacht ze.

Pulptuur wordt geopend om 13 uur met Clement Peerens Explosition. Ook Nicole en Hugo en stand-up comedian Steven Goegebuer zijn van de partij. Voor de kinderen wordt animatie voorzien in een westerndorp. Voor het volledige programma verwijzen we u naar www.pulptuur.be.