Elke vrijdag van september staat DOK helemaal in het teken van de betere foute film en blinkende bolides. Drive-in DOK ontvangt automobilisten, fietsers, rolstoelgebruikers en voetgangers voor openluchtvertoningen op groot scherm. Films in 2D, popcorn en animatie met een hoek af.Een charmante combinatie van cult, kitsch en gewoon goed fout!

Het principe is eenvoudig: je begeeft je richting DOK met gemotoriseerd vervoer. Aan de ingang met slagboom betaalt elke inzittende vijf euro toegangsgeld. De slagboom gaat omhoog en onder begeleiding van een parkwachter krijg je een plaatsje toegewezen. Vuile voorruit? Geen probleem. Speciaal opgeleid personeel komt professioneel de laatste restanten buitenwereld van uw ruit krabben.

Net als in het verkeer gelden op Drive-in DOK ook enkele eenvoudige regels. Doof uw lichten en schakel de motor uit. Tijdens de film mag u uw waardering voor bloot-, gefoefel of kusscènes kenbaar maken middels stijlvol geclaxonneer. Dorst? Zet uw pinklichten op en een mobiele bar komt u tegemoet. Uiteraard brengt u geen eigen drank mee. Dat zou nefast zijn voor de feestvreugde en mogelijk ook voor uw carrosserie!

 Op zondag 4 september kan u er alvast vanaf 10 uur naar de markt, u kan dan yoga op het strand doen, en 's avondsis er de voorstelling van de cd van  L'Hermitage.

Meer info over DOK, waar in september de ene na de andere activiteit op de agenda staat, kan u hier vinden.