André werd geboren op 1 december 1939 in de Hoekstraat in Laarne, hij was de oudste van twee kinderen, en 'de wijste' zoals hij zelf beweert. Hij was nog geen veertien toen hij al ging werken in de tapijtfabriek in Heusden. Vertel dat eens tegen kinderen van dezelfde leeftijd in deze tijd... Zeven jaar later verhuisde hij naar de fabriek van Hanus in Laarne. 'Voor 't grote geld' zegt hij zelf. Hij ging er ook in brugpensioen op zijn 53ste.

Andrea zag het levenslicht op 7 maart 1942 in Wetteren en groeide op als middenste in een gezin met drie kinderen in Wetteren-Overbeke. Ze begon op haar veertiende te werken als thuisnaaister en volgde nog avondonderwijs in de naaischool.

Ze leerden elkaar kennen in 1959 in één van de Wetterse cinema's in die tijd en trouwden drie jaar later. Ze kregen één dochter, Natasha en die zorgde voor twee kleinkinderen: Arno en Robbe, de oogappels van het paar.

Het gouden paar heeft naast het duivenmelken van André ook een gemeenschappelijke hobby, het voetbal. Vroeger maaide hij het gras van het voetbalveld en plaatste hij de reclameborden maar sinds hij wat sukkelt met een weerbarstige rug zit hij aan de kassa. Andrea is één van de drijvende krachten achter de bar. André heeft al voorgesteld aan schepen van sport Walter De Craecker om een appartementje te bouwen boven de kantine...