Silke Mastbooms, die in de finale van The Voice van Vlaanderen nipt verloor van tieneridool Glenn Claes, lijkt haar coach Natalia achterna te gaan. Voor mocht u het vergeten zijn: in 2003 greep Natalia eveneens naast de overwinning. Toch wist ze een mooie carrière uit te bouwen als Vlaamse souldiva.

En Silke bewandelt hetzelfde pad: niet alleen werd haar platencontract verlengd, Silke krijgt nog voor de zomer een nieuwe single. Later volgt nog een derde single en eventueel zelfs een hele cd. 'Spannend, mijn zangcarrière begint stilaan vorm te krijgen', reageerde Silke. 

De runner-up is binnenkort te zien in 'The Voice Live', waar ze het podium zal delen met winnaar Glenn, finalist Bert en deelnemers Stefanie en Axelle. Maar Silke doet het ook solo: met twintig boekingen voor optredens is Silke zelfs de meest gevraagde deelnemer van het programma. 

Dat laatste komt echter doordat winnaar Glenn een strategische keuze maakt: hij treedt enkel deze zomer op. Of Silke coach Natalia volledig zal volgen en dus Glenn op lange termijn achter zich zal laten inzake populariteit, moet nog blijken.