'Sport en seks (en natuurlijk, ontrouw) gaan hand in hand', stelt de baas van AshleyMadison. De ontrouwsite gelooft niet dat de evangelische christen Tebow nog maagd is. De Americanfootballer gelooft naar eigen zeggen niet in seks voor het huwelijk. Via Twitter verspreide de site de belofte van een miljoen dollar voor de persoon die het tegendeel kan bewijzen.

Als Tebow inderdaad nog maagd is, kan het grote bedrag natuurlijk opgestreken worden door iemand die daar onmiddellijk verandering in brengt. De vraag bij het hele gebeuren blijft natuurlijk welk bewijs je moet overhandigen.

Het is niet de eerste keer dat gespot wordt met het standpunt van Tebow over voorhuwelijkse seks. Toen hij naar de New York Jets ging, zei Rob Gronkowski van grote rivaal Patriots dat hij wel eens met Tebow wou slapen 'om hem van zijn maagdelijkheid te beroven.

'Indien meneer Tebow zich inderdaad afzijdig houdt van lichamelijke relaties, zou ik hem willen aanmoedigen een leuke dame of twee te zoeken en zo veel van zijn jeugd en bekendheid te genieten als maar kan', wil de directeur van AshleyMadison er nog aan toevoegen.