Tussen mannen en vrouwen blijkt er alvast geen verschil te zien: in de enquête gaf 52 procent van zowel de mannen als de vrouwen aan voor Hollande te zullen stemmen. 

Voor de 60-plussers was Sarkozy de lieveling: 59 procent van hen gaf aan voor de aftredende president te kiezen. Maar in alle andere leeftijdscategorieën gingen de meeste stemmen naar Hollande, met als uitschieter de 25- tot 34-jarigen, waarvan 62 procent voor de socialist stemde. 

In de enquête werd de deelnemers ook gevraagd naar het beroep van het gezinshoofd. Zakenmensen en handelaars hadden een grote voorkeur voor Sarkozy, 70 procent tegenover slechts 30 voor Hollande. Ook de gepensioneerden kozen vooral voor de man van UMP: 57 procent tegenover 43. 

In de andere beroepscategorieën stond Hollande op één: de vrije beroepen en kaderleden (52 procent voor Hollande, 48 procent voor Sarkozy), de werknemers uit het onderwijs, de gezondheidszorg en de sociale beroepen (61 pct, 39 pct), de bedienden (57 pct, 43 pct) en de arbeiders (58 pct, 42 pct).