Hoofdgerecht
Nodig


- 400 g volkorenpasta
- 400 g kipfilet of boutenvlees
- 100 g sluimerwten
- 250 g bladspinazie
- 100 g groene boontjes
- 100 g erwtjes
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalotje of kleine ui
- 50 g pistachenoten
- 4 el olijfolie
- Geraspte parmezaan naar believen

Bereiding
1. Kook de pasta in gezouten kokend water.
2. Snipper de knoflook en sjalot en fruit deze in de olijfolie.
3. Voeg hierbij het in stukken gesneden vlees en bak op.
4. Snijd de sluimerwten en boontjes in stukken en voeg toe.
5. Laat even garen en voeg de spinazie toe. Kruid met peper en zout.
6. Hak de noten en voeg toe.
7. Giet de pasta af en voeg bij de groenten. Roer om en serveer met kaas.

Meer recepten van Claudia Allemeersch op Zesta.be