Benodigdheden:

  • 150 g zeewolffilet
  • 150 g zalmfilet
  • 150 g tongscharfilet
  • 150 g gepelde Noordzeegarnalen
  • 3 dl visfumet
  • Maïsmeel
  • 1 mango
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 1 courgette
  • 1 eetlepel gehakte bieslook
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 eetlepel gehakte kervel
  • 8 niet-gesuikerde pannenkoeken

Snijd de visfilets in dobbelsteentjes van ongeveer 1cm. Schil het fruit en de courgette en snijd in stukjes.

Breng de visblokjes op smaak met peper en zout en bak kort aan in gesmolten boter.

Bak in een andere pan het fruit en de courgette.

Voeg de bijna gare visblokjes bij het fruit en de courgette, bevochtig met de visfumet en laat enkele minuten sudderen op een zacht vuurtje.

Los wat maïsmeel op in 10cl water, bind daarmee het kookvocht en voeg er de kruiden en de garnalen bij.

Vul de pannenkoeken met de bereiding en leg op voorverwarmde borden, overgiet met de saus en bestrooi met wat gehakte bieslook. Dien warm op.

Tip: houd pas gebakken pannenkoeken warm tussen twee borden of warm ze kort op in de microgolfoven.