Nodig
- 16 gamba's
- 1 lepel sesamolie
- 1/2 chilipeper
- 1 teentje knoflook
- Sap van 1 limoen
- 1 lepel druivenpitolie
- 2 cm verse gember
- 1/2 lepel vissaus
- Groene kruiden
- 4 lepels broodcroûtons
- Peper en zout

Bereiding
- Meng voor de dressing de druivenpitolie met de sesamolie, limoensap en de vissaus. Snipper de chilipeper –vooraf zaadjes en zaadlijsten verwijderen– alsook de gember en de look en voeg dit alles toe.
- Pluk de groene kruiden.
- Pel de gamba's, leg 4 stuks naast elkaar op een folie, leg er een folie bovenop en klop plat tot een carpaccio. Verwijder de plastiekfolie en schik dit op een plat bord.
- Kruid met peper en zout. Lepel hierover de dressing en werk af met groene kruiden en croûtons.

Meer recepten van Claudia Allemeersch op Zesta.be