Hebben uw kinderen er altijd al van gedroomd om Cézar Arzo te dribbelen in de verdediging, een fraaie actie met Bernd Thijs ineen te knutselen, of een een-tweetje voor doel op te zetten met Zlatan Ljubijankic? Dan is dit hun unieke kans. Wie jonger is dan vijftien, kan vanaf vandaag deelnemen aan de quiz die KAA Gent samen met onze krant organiseert op www.gentenaar.be. Wie de twaalf meerkeuzevragen over zijn favoriete club correct beantwoordt voor 11 juli, maakt een grote kans om een plaatsje te veroveren in de selectie van de ‘Gouden Buffalo Kids’.

‘Op de fandag zijn zij dan onze eregasten’, zegt commercieel verantwoordelijke van KAA Gent, Patrick Lips. ‘Concreet mogen de winnaars het laatste deel van de modeltraining mee afwerken met de grote jongens. Als kers op de taart is er dan een penaltyshoot waarbij zij de reflexen van hun favoriete doelman eens kunnen testen. Bovenop die unieke ervaring mogen zij ook nog een Buffaloshirt meenemen naar huis.’

Ook De Gentenaar zal ruime aandacht besteden aan de jonge Buffalo’s die op 15 juli hun voetbaltalent proberen te verzilveren in het Ottenstadion. Ieder van hen wordt nog diezelfde dag individueel voorgesteld op deze website.

De ‘Gouden Buffalo Kids’-quiz kan u nog tot en met 10 juli hieronder terugvinden. De vijftien winnaars worden enkele dagen voor de fandag verwittigd van hun selectie en ontvangen ook een mail met daarin alle praktische afspraken. Veel succes!