Ingrediënten

2 fijne sneetjes Meesterlyck-ham (70 g)
1 rol geitenkaas (200 g)
1 krop frisésalade
8 kerstomaatjes
1 Conférence peer
het sap van 1/4 citroen
60 g noten
1 theelepel tijmtakjes
2 eetlepels gesneden bieslook
1 dl notenolie
2 lepels Sherry-azijn
1 eetlepel mosterd
2 eetlepels honing

Bereiding

Snijd de geitenkaas in acht gelijke delen, en omwikkel de schijfjes met de Meesterlyck-ham in reepjes gesneden.

Maak de salade schoon en spoel voldoende.

Schil de peer, snijd ze in blokjes en besprenkel met citroensap.

Halveer de kerstomaatjes.

Meng voor de vinaigrette de olie met de mosterd en de Sherry-azijn.

Leg de kaasjes in een ovenschotel en lepel er de honing over.

Strooi de tijm over de kaasjes en laat het geheel snel warmen onder de grill.

Maak de sla aan met de peren in stukjes gesneden, de kerstomaatjes, de vinaigrette en de gesneden bieslook.

Schik de geitenkaasjes op ruime borden, garneer met de salade en strooi er de noten over.