Merryland is een pretpark van meer dan 70 vierkante kilometer, vergelijkbaar met Disneyland in Californië. Sinds 2007 loopt er elke zomer een minirokjescampagne die vrouwenbenen naar het park moet lokken. "De actie is bedoeld om vrouwen aan te moedigen hun schoonheid te laten zien," zo zei Li Wenxing, de assistent-manager van Merryland, tegen de Engelstalige krant Shangai Daily.

Volgens de krant heeft een lokaal televisiestation beelden uitgezonden van pretparkmedewerkers aan de ingang die met een liniaal de roklengte van vrouwelijke bezoekers meten. Is er minder dan 38 centimeter been bedekt, dan kom je in aanmerking voor een kortingsticket van 55 yuan, zo'n 7 euro.   

De publiciteitsstunt trekt elk jaar kritiek aan. Inwoners van de naburige stad Guilin vinden dat Merryland vrouwen aanzet tot vulgair en aanstootgevend gedrag. Wenxing geeft toe dat de actie voor enige controverse zorgt, maar relativeert: "We krijgen al negatieve commentaar sinds de lancering van de campagne, maar het aantal klachten neemt jaar na jaar af."

Merryland is een van de grootste attracties in de regio. Naast een pretpark omvat het resort ook een luxehotel en een golfbaan.