Voorgerecht
Nodig

- 1 venkelknol
- handvol salie
- 300 g Toscaanse
- droge worst
- 2 stuks buffelmozzarella
- 1 radicchio
- enkele el olijfolie
- 3 el balsamico
- peper en zout

Bereiding
- Snijd de venkel in stukken en besprenkel met een beetje olijfolie.
- Gril de stukjes en voeg op het laatste enkele blaadjes salie toe. Kruid met peper en zout.
- Snijd de mozzarella in stukken en maak de sla schoon. Snijd de worst in dunne plakjes.
- Meng alles tot een salade en besprenkel met balsamico en olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Mocht je ergens in de buurt een Italiaanse delicatessenzaak kennen, koop er dan eens Toscaans brood, lekker om erbij te serveren. Het kan natuurlijk ook met ciabatta of een ander lekker stuk brood.

Meer recepten van Claudia Allemeersch op Zesta.be