Omdat de tweede Fly-in vorig jaar een succes was, besliste de Aeroclub Keiheuvel ook dit jaar weer een groot vliegtuiggebeuren op het getouw te zetten. De derde editie belooft dit weekend weer een succes te worden. Je kan op het vliegveld van de Keiheivel tussen 10 en 18 uur heel wat oldtimer vliegtuigen, hedendaagse sportvliegtuigen, zwevers, helikopters en warme luchtballonnen bezichtigen.

De hele dag is er voor vliegtuigspotters de mogelijkheid om het af- en aanvliegen van de vliegtuigen te fotograferen en te filmen. De organiserende club Aeroclub Keiheuvel probeert zoveel mogelijk speciale exemplaren naar Balen te krijgen.

Naast de vliegshow is er ook randanimatie. Je kan in een virtuele vliegwereld aan de slag of een militaire bivak uit de Tweede Wereldoorlog bezoeken. Ook kinderen zullen aan hun trekken komen. Ze kunnen zich voor een oldtimer laten fotograferen en er wordt ook een springkasteel geplaatst. Er zijn voorts kraampjes met vliegtuigsouvenirs en versnaperingen. Zaterdagavond wordt de dag afgesloten met een feestje voor alle leden. Op zondag kan je opnieuw de toestellen bewonderen.

De toegang tot het vliegveld is gratis. Informatie:

www.keiheuvel-flyin.be