Ingrediënten voor 4 personen
200 g Meritus-rundvlees (lendestuk)
2 asperges
2 rapen
2 jonge wortelen
2 eetlepels fijngehakte gekonfijte tomaten
tiental olijven
enkele blaadjes basilicum
1 eetlepel balsamicoazijn
olijfolie
fleur de sel

Bereidingswijze:

Maak de groenten schoon en snijd ze in heel fijne plakjes met een mandoline of een keukenschaaf.

Marineer de groenteplakjes in olijfolie met een beetje fleur de sel.

Hak de olijven fijn en meng ze met de fijngehakte tomaten.

Snijd het rundvlees in fijne plakjes, breng op smaak met fleur de sel, olijfolie en balsamico-azijn.

Rol het vlees met een deegrol plat tussen twee vellen perkamentpapier tot het niet meer dan 2mm dik is.

Schik de plakjes rundvlees, de groentjes en fijngehakte tomaat en olijf op een bord. Overgiet met wat van de groentemarinade en werk af met een beetje basilicum.