Voorgerecht

Nodig (4 personen)

- 400 g kipfilet
- 100 g yoghurt
- 1 el tandoorikruiden
- 1 limoen
- Gemengde sla
- 1 rode ui
- 200 g kerstomaatjes,
- 1/2 komkommer
- Peper en zout
- Enkele el olijfolie
- 100 g pecannoten
- Enkele sprietjes bieslook


Bereiding

Meng de yoghurt met de tandoorikruiden en kruid met peper en zout. Snijd de kipfilet in blokjes en overgiet met de yoghurt. Dek af en zet enkele uren in de koelkast. Was de sla en snijd ook de komkommer, rode ui en kerstomaatjes. Meng alles tot en sla en besprenkel met olijfolie. Verdeel over borden.
Haal de kip uit de marinade en bak ze krokant. Verdeel over de sla. Werk de sla af met een beetje citroensap, bieslook en pecannoten.

Meer recepten van Claudia Allemeersch op Zesta.be