Wie dit weekend webshops afschuimde viel het misschien al op: Cheap Monday opende een heuse Sneak Peek Shop. Het Zweedse merk laat zijn klanten zo al items uit de lente- en zomercollectie 2013 zien. De grote voorstelling van de zomerse lijn vindt pas vandaag, op dinsdag 28 augustus plaats. Toch kan je nu al je bestelling plaatsen.

Cheap Monday is het eerste merk dat deze vernieuwende stap durft te zetten. 'Mode gaat steeds sneller,' zegt Anne-Sofie Back van Cheap Monday. 'Het is interessant om te zien hoe designers en modebedrijven zich aanpassen aan de grote vraag naar vernieuwing. Zullen we bijvoorbeeld wel fysieke kledingstukken blijven kopen? Het zijn zonder twijfel interessante tijden. Ik denk dat we met het aanbieden van onze lievelingsstukken voor de modeshow een stap in de richting van een dergelijk scenario zetten.'

'The digital doors are open. All you need to enter is a code', staat er geheimzinnig op de homepage van Cheap Monday. Nieuwsgierig geworden? Een toegangscode voor de Sneak Peek zone krijg je na het liken van hun facebookpagina.

   styletoday