De Schans wordt vernieuwd

Print
HECHTEL - Ontmoetingscentrum de Schans wordt gerenoveerd. Zopas kreeg het gebouw een nieuw dak. Het oude dak werd volledig gestript en er werden lichtkoepels geïnstalleerd. Daarnaast werd ook het toilet vernieuwd, kreeg het een nieuwe indeling en werd het aangepast aan minder mobielen. 'We willen stapsgewijs het ontmoetingscentrum vernieuwen en een stukje aangenamer maken', zegt schepen van Cultuur Evy Rutten (CD&V). 'Een volgende stap hierin is het aanleggen van een park rondom De Schans. Met natuurlijke materialen en streekeigen plantsoorten creëren we een gezellige plek, waar het fijn vertroeven is en die toegankelijk is voor iedereen. Hiermee sluit de site van De Schans ook perfect aan bij de nieuwe woningen van de Kapelanij en het monument van de Tank.' (kvh)

Hechtel-Eksel

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio