Verhoeven nekt Oostende

VOETBAL 2DE KLASSE VW HAMME

HAMME/OOSTENDE - In een draak van een wedstrijd die alleen in de slotfase wat spanning bood, deelden Hamme en Oostende de punten gedeeld. Met dat punt mag Hamme zich gelukkig prijzen want de Wuitens lukten er geen seconde in een valabele doelkans bij elkaar te voetballen. Het was eerder niet kunnen tegen niet willen. In een wedstrijd zonder tempo, zonder diepgang en met veel storende kleine foutjes en tijdwinst kwam Oostende kort voor rust voor toen De Smet op de rand van de backlijn Liard onderuithaalde met een te late ingreep. De strafschop uit de categorie 'allerlichtste' werd feilloos omgezet door Sankaré. De thuiploeg poogde na rust iets sneller te spelen maar werd opgeschrikt toen Vandemarliere te kort terugspeelde op invallersdoelman Deprez, de enige Hammenaar die niveau haalde. In de slotfase miste Oostende langs Laleman, Grandisson en Chendri drie open doelkansen. Verhoeven scoorde in de scrimmage diep in blessuretijd. (ddd)

SCHEIDSRECHTER: Verhé.

DOELPUNTEN: 41' Sankaré 0-1 (pen), 94' Verhoeven 1-1.

GELE KAARTEN: Vandemarliere, Verhoeven, Liard, Pecqueux, Vandendriessche.

VW HAMME: Deprez, De Smet, De Winne (95' Maldrie), Vleminckx (73' Verhoeven), Verheyden (57' Lacroix), Kestens, Vandemarliere, Van Hyfte, D'Haeseleer, De Lange.

OOSTENDE: Van Ryckegem, Vandenberghe, Sankaré, De Wulf, Liard, Wallaeys, Pecqueux, Sucaet (28' Vandendriessche), Grandisson, Mokulu (36' Laleman), Ferreira (67' Chendri ).