Zaterdag 17 november in de stadsschouwburg St-Niklaas

'Ademlozing' met Maya Wuytack

'Ademlozing' met Maya Wuytack stadsschouwburg St-Niklaas zaterdag 17 november 20u Foto: MW

WACHTEBEKE/MOERBEKE-WAAS/SINT-NIKLAAS - Maya Wuytack, dochter van Frans Wuytack (beeldhouwer--kunstenaar) en Leen Van Renterghem uit Wachtebeke, is een jonge artieste die afstudeerde in 2010 als 'Master in Drama' aan het KASK te Gent.

 Ze is actief als multidisciplinaire artiest in theater, performance, poëzie en dans. Met haar masterproef ‘Onstilbaar zwijgen’ zocht ze naar de grenzen van de zintuigelijke taal en het sprekende lichaam. Vorig jaar deed ze de dramaturgie en coaching voor ‘Urban Nomads’ van haar zus Serena. Verder was ze dat jaar ook te zien op het Onkruidfestival in Amsterdam met de performance ‘Broekeloosheid’.
Op zaterdag 17 november brengt ze in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas haar nieuwste voorstelling 'Ademlozing'. Midden oktober was Maya en haar collega's met deze theatervoorstelling reeds te gast in Gent en zaterdag volgt dus Sint-Niklaas.
  Hun opvoering staat  gepland in het CC Stadsschouwburg van Sint-Niklaas op zaterdag 17 november om 20.00u.
 

De synergie van deze groep jonge kunstenaars en hun eigenzinnige confrontatie met het Oerverlangen maakt Ademlozing tot een adembenemende dans en theatervoorstelling.
regie, tekst en concept: Maya Wuytack - choreografie: Serena Wuytack - live muziek: Hans Beckers - visuals: Lize Blauw - spel: Brecht Vanmeirhaeghe.

 De trailer van deze voorstelling kan je alvast bekijken : www.youtube.com/watch

Kaarten zijn te bekomen bij stadsschouwburg St-Niklaas :Tel: +32 3 7663939 of +32 3 7663085
stadsschouwburg@sint-niklaas.be
CC Sint-Niklaas
http://www.ccsint-niklaas.be/voorstelling/4148/ademlozing

R. Van Britsomstraat, 9100 Sint-Niklaas

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio