Rock en kermis tijdens Herenstraat & Zijstraten Kermis

Affiche Diamond Dogs Festival compleet

De Maasmechelse band Portrait Bizarre is de headliner op het Diamond Dogs Festival. Foto: Marco Mertens

Genk - "We zijn trots, de affiche is compleet", zegt Albert Claesen, organisator van het tweede Diamond Dogs Festival. Na de eerdere toezegging van Allan Boots en Portrait Bizarre vervolledigen Minute Maid, Splendidula, Spicy Stuff en Banana Galaxy de affiche. Het festival vindt plaats op 4 augustus tijdens Herenstraat & Zijstraten Kermis, en combineert rock en kermis. In mei deed de organisatie van het festival nog een oproep voor jonge bands uit Genk en omstreken.

Nieuwe bands uit Genk

Albert Claesen: "We zijn zeer tevreden over de line-up, zeker over de aandacht die we schenken aan nieuwe bands uit Genk, waaronder Minute Maid en Splendidula. Maar ook de doorgroei van Banana Galaxy valt op. Wederom zijn we overtuigd van het talent van deze jonge band na hun optreden op Genk on stage (24 juni 2012)", zegt Albert Claesen.

Claesen: "Met Spicy Stuff krijgen we één van de fijnste coverbands uit de omgeving, met veel ambiance. Maar er is ook Allan Boots, met aanstekelijke funk, jazz en pop. Als headliner hebben we niemand minder dan de cultband Portrait Bizarre uit Maasmechelen kunnen boeken. Anno 2012 staan ze terug op de buhne, steviger dan ooit, met een moderne sound van pop, electro en rock."

'De zon zal wél schijnen'

"We zijn trots, en iets in mij zegt dat de zon op 4 augustus wél zal schijnen", besluit Albert Claesen enthousiast.

Wanneer? Zaterdag 4 augustus van 13 uur tot 19 uur

Waar? Herenstraat en zijstraten in Waterschei

Prijs? Gratis

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio