Jumping Zandhoven

Zandhoven - Zandhoven organiseerde - als paardengemeente bij uitstek - al 41 keer de Nationale Jumping Zandhoven. De formule kent dankzij de medewerking van vele Groot-Zandhovense verenigingen een enorm succes en de top van de Belgische ruiters bezorgt ons jaar na jaar een prestigieus sportweekend.

Misschien was u vorig jaar wel een van de vele toeschouwers die jaarlijks de jumping bezoeken ? Noteer alvast in uw agenda dat de 42ste editie van Jumping Zandhoven dit jaar plaatsvindt op 31 augustus en 1 en 2 september.

Albert Maes, voorzitter van het jumpingcomité, en Zandhovens burgemeester willen u al warm maken voor de editie 2012 : "Als organisatie dragen wij show en gezelligheid nog steed hoog in het vaandel. Vorig jaar nodigde Jumping Zandhoven dan ook alle senioren uit voor een gezellige seniorennamiddag op vrijdag. Vermits dit initiatief zeer gesmaakt werd, willen we deze bijzondere namiddag ook in de toekomst graag blijven organiseren. Er valt dus ook dit jaar nog veel meer te beleven op Jumping Zandhoven dan enkel het sportieve gedeelte. Zo zijn er allerhande leuke en spannende attracties voorzien en worden ook de kinderen niet vergeten ! Traditiegetrouw sluiten we het jumpingweekend af met een spetterend vuurwerk op zondagavond."

Zoals ieder jaar worden ook de Zandhovense verenigingen niet vergeten : "Uiteraard zullen ook de verenigingen van Zandhoven dit jaar opnieuw voor de nodige animo en gezelligheid zorgen. Op die manier kunnen zij hun kas wat spijzen. Het totale bedrag dat onder de meewerkende verenigingen verdeeld wordt bedraagt maar liefst 27.000 euro uit het batig saldo. Daarnaast steunt Jumping Zandhoven ook het gekende project G.R.A.M. (Gilde voor Revaluatie, Arbeid en Motivatie) dat ijvert voor de herwaardering van opleidingen voor de leerlingen van het 6de en 7de leerjaar van het BSO (beroeps secundair onderwijs) naar een moderne vakbekwaamheid."

Ook de bedrijfsleiders worden niet vergeten : "Bovenop dit alles organiseren wij op zaterdag ook de gesmaakte 'Ontmoeting aan de top'. Deze topnamiddag vindt plaats in De Populier, de evenementenhal naast het jumpingterrein en is in de loop der jaren uitgegroeid tot dé place to be in de Kempen. Het is een ideale gelegenheid voor de bedrijfswereld om klanten te ontmoeten in een ongedwongen sfeer en een uniek kader, uiteraard met een hapje en een drankje erbij."

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio