Samen stroom en gas aankopen ook in Landen een succes

Landen - Frank Stevens staat achter het Vlaams-Brabantse SP.A-initiatief ‘Samenstroom’. Het gaat over een samen aankoop van gas en elektriciteit waardoor de prijzen lager liggen. Na het succes van vorig jaar zijn er nu reeds heel wat nieuwe inschrijvingen op het systeem.

Met nog 1 maand te gaan zijn SP.A Landen en haar partners goed op weg alle verwachtingen in te lossen. ‘Op 20 mei sluiten we de inschrijvingsperiode af en stappen we naar alle energieleveranciers die actief zijn op de Belgische markt. Via een online-veiling kunnen de leveranciers hun meest competitieve prijs aanbieden aan ons bestand van energieverbruikers. De energieleverancier met de laagste prijs wint de veiling en mag al onze deelnemers een vrijblijvende persoonlijke offerte opsturen. De deelnemers hebben een maand de tijd om het voorstel al dan niet te accepteren’, aldus Stevens.

Frank Stevens verklaart het succes van de samen aankoop als een reactie van mensen die duidelijk wakker liggen van de toenemende energieprijzen.

Met de resterende weken voor inschrijvingen, wordt volop lokaal ingezet om nog zoveel mogelijk mensen te laten registreren. Iedereen die in Vlaanderen woont kan nog tot en met 20 mei inschrijven. Men kan inschrijven voor elektriciteit en/of gas. Eind mei krijgt iedere deelnemer op basis van zijn inschrijving via een persoonlijk bericht een op maat gemaakte offerte. Hierbij hoort een handige en overzichtelijke vergelijking met de prijzen bij de andere energiemaatschappijen. Dit laat elke deelnemer toe om objectief te vergelijken vooraleer te beslissen om over te stappen.

Info: www.samenstroom.be
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio