Minister Schauvliege te gast op vierde wijkweek van Jong CD&V

Minister Schauvliege te gast op vierde wijkweek van Jong CD&V

Jong CD&V komt naar je toe. Foto: LEZ

Zulte - Voor het vierde jaar op rij­ organiseert de Zultse Jong CD&V haar ‘Wijkweek’. Zij vinden het belangrijk dat mensen elkaar leren kennen en zich verbonden voelen met elkaar. Daarom brengen zij drie avonden de CD&V gemeente- en OCMW-raadsleden naar de drie deelgemeenten. Dat gebeurt tijdens een gezellige, informele avond met een hapje en een drankje. Op de eerste avond, in Machelen op dinsdag 18 augustus, is minister Joke Schauvliege de ‘special guest’.

Voorzitter Geraldine Van den Weghe: ‘Dit jaar gaan we van start met een speciale editie. Minister Joke Schauvliege zal namelijk aanwezig zijn in Machelen op dinsdag 18 augustus 2015 en zij brengt zelfs een hippe ‘Foodtruck’ met pasta mee!’ De wijkweek van Jong CD&V past inderdaad naadloos in de Bonte Buurt-zomercampagne van CD&V.

Bonte Buurt-zomercampagne

Begin juli werd door CD&V de aftrap gegeven van de Bonte Buurt-zomercampagne. Twee maanden lang trekken de voorzitter, ministers en staatssecretarissen heel Vlaanderen door om in verschillende buurten een informele babbel te houden met de buurtbewoners. CD&V wil namelijk de partner zijn van de buurt, omdat zij geloven dat betrokkenheid begint in de eigen buurt. Dat betekent dat zij ook willen luisteren naar de bezorgdheden van de buurt en willen weten wat er leeft. De CD&V-ministers kiezen ook in hun beleid voor de buurt, door bijzondere aandacht te besteden aan onder meer werk, zorg en onderwijs in de eigen buurt.

Geraldine Van den Weghe: 'CD&V Zulte is dan ook zeer blij om op dinsdag 18 augustus om 20 u de Bonte Buurt-karavaan te mogen verwelkomen in de Brandstraat in Machelen. Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege komt langs voor een open babbel, waarin ideeën kunnen worden uitgewisseld en buurtbewoners hun bekommernissen kunnen uiten. Iedereen is welkom en kan genieten van frisse drankjes of iets lekkers uit de foodtruck.'

Programma

Dinsdag 18 augustus, ter hoogte van de Brandstraat 38 in Machelen, met eregast minister Schauvliege

Woensdag 19 augustus, ter hoogte van de Terwallenstraat 6 in Olsene

Donderdag 20 augustus, ter hoogte van de Moerbeekstraat 55 in Zulte

Telkens van 20 u tot 22 u.

Op dinsdag is er een foodtruck met pasta, op woensdag en donderdag kan je genieten van een gratis pakje friet.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio