ACW en KWB organiseren gezamenlijke aankoop

Samenaankoop van stookolie en zonnepanelen

Samenaankoop van stookolie en zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen samen worden aangekocht. Foto: if

Sint-Truiden - ACW en KWB Sint-Truiden organiseren opnieuw een samenaankoop van stookolie en zonnepanelen. Door samenaankoop kan de prijs gedrukt worden. De prijs is bekend vanaf zaterdag 2 oktober. Maandag 4 oktober is er van 15 uur tot 20 uur een speciale zitdag in de Parochiezaal Nieuw Sint-Truiden, Grevensmolenweg 34.

'Vorige keer deden meer dan 500 Truiense gezinnen mee met onze samenaankoop van stookolie' zegt Jurgen Reniers van het ACW. 'We staan dan ook sterk naar leveranciers toe om een goede prijs en service te onderhandelen. Zo’n leverancier kan de prijs erg drukken bij een samenaankoop omdat ze in verschillende huizen in de buurt na elkaar kunnen leveren. Voor ons is het belangrijk dat zo ook kleine bestellers van 500 liter kunnen genieten van de meest scherpe prijzen'.

'Samen met KWB Nieuw St-Truiden organiseren we ook een vrijblijvende info vergadering voor een samenaankoop van zonnepanelen. We hebben ook hier ijzersterke voorwaarden bedongen met een betrouwbare firma. We staan stil bij de gebruikte materialen, prijzen en alle premies en maken zo duidelijk dat zonnepanelen echt wel een goede investering zijn voor je portomonee en zeker ook voor het milieu. Je hoeft zelfs geen spaarpot aan de kant te hebben, want de regering maakt met haar groene lening deze investering zelfs rendabel voor gezinnen zonder centjes aan de kant' aldus nog Jurgen.

Iedereen kan meedoen, maar de leveringen gebeuren enkel in Sint-Truiden. Stookolie en zonnepanelen kunnen met een bestelbon, via de site www.kwb.be/afdeling/nieuw-sinttruiden of op de infovergadering besteld worden

 

 

 

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio