Arendonkenaar Gert Damen neemt afscheid van Chiromeisjes Retie

Gert Damen, hier samen met hoofdleidster Marloes, was de voorbije acht jaar volwassen begeleider van de Chiromeisjes van Retie. Foto: Gert Daemen

RETIE/ARENDONK - Acht fantastische jaren heeft Arendonkenaar Gert Damen (42) beleefd als volwassen begeleider van de Chiromeisjes van Retie. Op het einde van dit werkjaar stopt hij ermee.

Met 320 leden en 32 leidsters vormen de Chiromeisjes van Retie de grootste Chirogroep van Vlaanderen. Samen voerden ze vorig weekend een grandioze dans- en theatershow op in zaal Den Dries in Retie. 'Goestink' was het thema van de avond: allemaal willen ze met vrijwillig engagement en 'met volle goesting stinken en zweten voor de Chiro'.

Gert Damen mocht de show vanop de eerste rij volgen. De voorbije acht jaar was hij volwassen begeleider van Chiro Sint-Agnes. Om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet werd Gert door 'zijn meisjes' op het podium geroepen en kreeg hij een mooi afscheidscadeau.

Gert kwam eerder deze week nog in het nieuws omdat hij vanaf 1 mei directeur wordt van vrije basisschool Sint-Clara in Arendonk. Lees: 'Gert Damen is nieuwe schooldirecteur'

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio