Gelenaren ongerust over hun belastingbrief

Gelenaren ongerust over hun belastingbrief

Foto: GV

Geel - Heel wat Gelenaren vragen zich af waarom ze hun papieren belastingbrief nog altijd niet in hun brievenbus hebben gekregen. Volgens het ministerie van Financiën heeft dit waarschijnlijk te maken met het feit dat vorig jaar de aangifte via Tax-on-web werd ingevuld en dat je dan expliciet moest aanduiden dat je het jaar nadien toch nog een papieren belastingbrief wenst te ontvangen. In ieder geval blijft de deadline voor de papieren aangifte 28 juni en voor de elektronische aangifte 17 juli.

Vorig jaar maakte zo’n drie miljoen Belgen gebruik van tax-on-web. 850.000 van hen gaven op de website van tax-on-web expliciet aan om toch nog een papieren brief te ontvangen. Voor de papieren aangifte is de uiterste datum dit jaar 28 juni en voor de elektronische aangifte is dat 17 juli.

Natuurlijk kan iedereen ook beroep doen op een boekhouder voor het indienen van zijn belastingaangifte. Boekhouders hebben tijd tot 31 oktober 2012 om een aangifte in te dienen. Meer informatie daaromtrent kan je onder andere ook hier terug vinden.

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio