Totaalspektakel in school Ter Dreef tijdens de Dreeffeesten

Totaalspektakel in school Ter Dreef tijdens de Dreeffeesten

Foto: if

Merchtem - Dit jaar gaan de Dreeffeesten van de Vrije Basisschool Ter Dreef door op zaterdag 28 april 2012. Het oudercomité zorgt voor een hapje en een drankje, ook kleuteranimatie is voorzien. Daarnaast kan u ook genieten van het totaalspektakel Frie... Fra ... Frummel, georganiseerd door de lagere school.

Frie... Fra... Frummel is een spannend ‘Frummelverhaal’ waarin alle kinderen van de lagere school van Ter Dreef met zang, dans, toneel, ... het beste van zichzelf zullen geven.
Graag nodigen zij alle ouders, grootouders, familieleden, vrienden en sympathisanten uit voor dit zesjaarlijks totaalspektakel in de eetzaal van de lagere school.

Om iedereen de kans te geven van dit spektakel te genieten, zijn er 3 voorstellingen gepland: om 13.30 uur, om 16.00 uur en om 18.30 uur. Je kan er 220 kinderen, hun leerkrachten en vrijwilligers het beste van zichzelf te zien geven.

De inkomprijs bedraagt 6 euro voor volwassenen en kinderen t.e.m. 12 jaar betalen 3 euro. Kaarten te bestellen via iemand van de school of via de website www.terdreef.org .

 

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio