Soupape heeft ook grote voorraad banden voor oldtimers, sportwagens,4x4's en quads

Nieuwe bandencentrale Soupape mikt op gepassioneerde autoliefhebber

Bruno Breugelmans opende aan de Eikenstraat de nieuwe bandencentrale Soupape. Foto: Kristof Lauwers

Rumst - Aan de Eikenstraat in Reet is net de nieuwe bandencentrale Soupape geopend. Tijdens het opendeurweekend op maandag 30 april en dinsdag 1 mei kunnen bezoekers er ook enkele opmerkelijke auto's bewonderen: een Formule 1-wagen, een Ford GT40, een Aston Martin Virage en een Mustang GT500.

Sinds Garage Bert enkele jaren geleden opging in de groep Beerens stonden de showroom en de aanpalende garage aan de Eikenstraat in Reet leeg. Bruno Breugelmans, Nico Andries en Bert Ielegems hebben er net de nieuwe autobandencentrale Soupape geopend.

En Soupape is meer dan een bandencentrale. We hebben banden, velgen en tal accessoires. Maar ons doelpubliek is de gepassionneerde autoliefhebber. In onze showroom zijn meer dan honderd verschillende soorten velgen te bekijken en te vergelijken', vertelt zaakvoerder Bruno Breugelmans.

'We hebben een grote voorraad aan banden en velgen voor auto's, 4x4's, camionettes en quads. Maar ook banden en velgen voor oldtimers, sportwagens en exclusieve luxewagens', gaat Breugelmans voort.

'We hebben ook een grote showroom en wachtruimte. Daar hebben de klanten, bij een kopje koffie, ook WiFi, iMac en Playstation ter beschikking als ze even moeten wachten terwijl we voor hen de banden en velgen monteren.'

Bruno Breugelmans en monteur Nico Andries hebben allebei gewerkt in de banden- en velgengroothandel AtraXion in Aartselaar. 'Maar een eigen zaak beginnen was al lange tijd onze droom', vertelt Bruno. 'We gingen met Bert Ielegems in zee omdat hij al 30 jaar ervaring heeft. En zijn garage was ideaal gelegen:  op amper vijf minuten van de A12 en 2 minuten van de E19.' 

'En de bekende Belgische racepiloot Jeffrey Van Hooydonk test voor Soupape elke sportwagenband', zegt Bruno Breugelmans nog.

Tijdens de opendeurdagen op maandag 30 april en dinsdag 1 mei, van 10 tot 17 uur, kunnen de bezoekers er ook een aantal opmerkelijke en mooie wagens bewonderen: een Formule 1-wagen, een Ford GT40, een Aston Martin Virage en een Mustang GT500.

Info: Bandencentrale Soupape, Eikenstraat 281, 2840 Reet, tel. 03-880.74.00, e-mail: info@soupape.be, Website: www.soupape.be. Bandencentrale Soupape is open van dinsdag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Op zondag en maandag is Soupape gesloten.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio