De leestuin van Permeke is in augustus een paradijsje voor wie op zoek is naar gratis ontspanning. Elke weekdag kunnen de bibliotheekbezoekers er tafeltennissen, gezelschapsspelletjes spelen en natuurlijk ook lezen. 

Elke woensdag kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar er ook meedoen aan een creatieve activiteit, van 14 tot 16 uur. Op 1 augustus werd er gefantaseerd over de ideale stad, waarop de kids hun droomstad vervolgens zelf mochten bouwen. Kartonnen wc-rolletjes werden torens, een schoendoos werd een zwembad en ook palmbomen mochten natuurlijk niet ontbreken. 

Op woensdag 8 augustus wordt er gek gedaan met wol, brei- en haaktechnieken. Op 22 augustus kan je mee een bloemenzee maken en zelfgeknutselde bloemen planten in de binnentuin. En op woensdag 29 augustus kunnen kinderen hun eigen stripfiguurte ontwerpen en leren tekenen. 

Nog een niet te missen jeugdactiviteit in Permeke: op donderdag 16 augustus kunnen jongeren van 10 tot 12 jaar gamen op groot scherm. Niets leuker dan jong zijn in Antwerpen, lijkt ons! 

Meer info over de kinder- en jeugdactiviteiten in Permeke vind je hier. 

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio