Olga Tesseur wint citytrip naar New York

De New Yorkwedstrijd van Zeisner Benelux was een voltreffer. Meer dan 5000 Facebookgebruikers werden nieuwe fans van de Duitse ketchup-specialist en de wedstrijdapp werd meer dan 6000 (!) keer gedeeld. Olga Tesseur uit Veerle-Laakdal werd de gelukkige winnares van een citytrip naar New York. Zij slaagde er in om maar liefst 398 van haar Facebookvrienden te overtuigen om deel te nemen aan de wedstrijd.

De opzet van de wedstrijd was dubbel: enerzijds frituristen stimuleren om actief de
Zeisnerproducten te promoten en anderzijds nieuwe Zeisner consumentenfans bij te winnen .

De verwachtingen werden meer dan ingelost. Meer dan 500 frituristen verdeelden de Zeisnerflyer met hun unieke frituurcode, meer dan 5000 consumenten werden fan van de Zeisner Facebookpagina en en de wedstrijdapp werd meer dan 6000 keer gedeeld.

Winnaar van de consumentenwedstrijd werd OlgaTesseur uit Veerle-Laakdal die 398 vrienden wist te overtuigen om deel te nemen aan deze leuke wedstrijd.
“Ik ben echt superblij met deze reis! Enkele jaren geleden wilden mijn man en ik doodgraag naar New York voor onze 20ste huwelijksverjaardag, maar door omstandigheden kon die reis niet plaatsvinden", vertelt Olga.

"Deze keer gaan we onze schade dubbel en dik inhalen. Ik kan nog steeds niet geloven dat liefst 398 van mijn Facebookvrienden op mijn vraag meegespeeld hebben met het Zeisnerspel. Fantastisch!”, aldus een supergelukkige Olga Tesseur.
 

- ludo v -

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio