Tweejaarlijkse opendeurdag andermaal groot succes

FOTO OCMW Vogelzang Groot-Vorst zette zijn deuren wagenwijd open

De tweejaarlijkse opendeurdag van het OCMW-dagverblijf Vogelzang werd weer een groot succes. Al wie deze instelling genegen is tekende present om te komen kijken, te eten en te steunen. De caribiniers-grenadiers uit Leopoldsburg, peters van deze instelling, zorgden niet alleen voor het verzorgen van een fantastische barbecue maar overhandigden de directie ook nog een cadeaucheque van liefst € 2 500. Dat zijn pas soldaten!

De feestelijkheden werden buiten afgewerkt onder flink wat zon, maar een stevige regenbui zorgde wel een tijdje voor wat oponthoud.

Frans Schoeters, de directeur van het centrum, ging vorige dinsdag op pensioen. Hij was natuurlijk nog van de partij om zijn opvolger, Christel Helsen, voor te stellen. 

Ook Hans Ghoos, secretaris van het OCMW, hielp de honneurs waarnemen. 

De commandant en zijn hogere officieren van het regiment Leopoldsburg waren meer dan tevreden dat zij nog steeds, na 25 jaar reeds, wat mogen doen om hun menslievendheid voor de zwakkeren in onze samenleving aan de buitenwereld te tonen. Flink zo mannen en heeeeel erg bedankt.

In bijlage vind je een reeksje foto's die hopelijk meer vertellen dan al deze woorden. Kijken maar.

 

-ludo vervloet-

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio