TERUG 3 WIELERWEDSTRIJDEN IN SPIERE-HELKIJN

Koninklijk Helkijn Sportief in augustus met Juniores en 2x Open

Koninklijk Helkijn Sportief in augustus met Juniores en 2x Open

Foto: Pol Coeman

Spiere-Helkijn - Ingrijpende wegeniswerken in Helkijn zorgden voor een inactiviteit van twee jaar. Voorzitter André Alvoet, echtgenote Nadine, secretaris Andy Vermaut en penningmeester Johan Vercoutere zaten op zaterdag 21 juli nog rond de tafel om de laatste kantjes van de organisatie af te ronden. Jean-Pierre Geiregat en Roland Rigolle zijn de dichtste medewerkers.

Ingrijpende wegeniswerken in Helkijn zorgden voor een inactiviteit van twee jaar. Voorzitter André Alvoet, secretaris Andy Vermaut en penningmeester Johan Vercoutere zaten op zaterdag 21 juli nog rond de tafel om de laatste kantjes van de organisatie af te ronden. Jean-Pierre Geiregat en Roland Rigolle zijn de dichtste medewerkers.

Electro Service Glorieux, Restaurant La Descente Du Pont, Cafés Rendez-Vous des Bourleurs, Le Relais , De Dilligence en Brasserie @terras zijn samen met schilderwerken Wim Catteeuw en Chris Devos van Ovalco de voornaamste sponsors. Zij leveren ook 2 medewerkers voor de goede gang van zaken. Telkens is het dezelfde groep seingevers die instaat voor het vermijden van verkeerde rijrichtingen.

Op zondag 19 augustus met categorie Juniores (15u00) en op maandag 20 augustus (17u00) met Open (Elite zonder contract, Beloften, dagvergunningen en Masters) wisselt de start bij Darline en Jan van de Dilligence en Pietie van Le Relais. De aankomst is telkens in de Kerkstraat bij Nadine en Marnick.

Het parcours wijzigde niet zo veel. Alleen de bocht van het rond punt aan de Kasteeldreef wordt, komende van St Denijs, rechtdoor genomen, de Stationsstraat in. Op maandag is ook de Nationale ploeg van de Belgische Militairen aanwezigen als voorbereidng op het EK van de week erop. Ook WTV zal er op maandag zijn met een reportage over Gemeenteverkiezingen.

Op vrijdag 24 augustus is Spiere aan de beurt (17u30) met een koers van 100 km (20 ronden!) , in organisatie met de Kooigemse Wielerclub. Start en aankomst liggen beiden aan @terras , Robecijnplein. Zowel op maandag en vrijdag voor de Open is een extra-prijs van 500€ geldig voor de best gerangschikte renner in de twee koersen samen!

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio