Rommersom verzamelpunt voor herdenking Paul Walker

Rommersom verzamelpunt voor herdenking Paul Walker

Foto: if

Hoegaarden - De Fordclub en andere fans van de overleden acteur Paul Walker verzamelen op de parking aan de E40 in Rommersom.

De fans komen zondag 8 december samen op verschillende plaatsen in het land en rijden tegen 13u naar Groot-Bijgaarden (tankstation). Ze maken een rit in tegenwijzerzin over de volledige Brusselse ring en eindigen op de parking in Ternat (Brico). Deelnemers rijden met 80/90 km. per uur zodat iedereen kan aansluiten. Daarom is er ook een route gekozen zonder stoplichten. Iedereen blijft op de rechter strook achter elkaar, zonder inhalen of racen.

In Ternat word een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van de overleden Amerikaanse acteur Paul Walker (40) en zijn maat Roger Rodas. Walker, die acteerde in de films Fast and the furious kwam zaterdag om het leven door een auto-ongeluk in Californië. De Porsche waarin hij crashte, werd bestuurd door zakenpartner Rodas.

 In Hoegaarden wordt Paul Walker ook apart herdacht: op zaterdag 7 december komen fans om 20 u samen aan de carpoolparking in Rommersom. Vandaar rijden ze in konvooi de autoweg op. Er wordt een eerbetoon gebracht met luide motoren. De verschillende initiatiefnemers (die mekaars facebookpagina's tegen spreken) maken niet duidelijk of ze vanuit Hoegaarden alleen naar Ternat rijden dan wel afzonderlijk iets organiseren. 

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio