GreenPeak Team fietst 1000 km naar kantoor

GreenPeak Team fietst 1000 km naar kantoor

Foto: if

Zele - GreenPeak Technologies, een snel groeiend semiconductor bedrijf uit Zele, heeft de zomer ingezet met een Bike-to-Work dag. Het ingenieursbedrijf wilde met dit fietsinitiatief werknemers overtuigen om vaker met de fiets naar het werk te komen. En met succes, GreenPeak’s Bike-to-Work dag klokte af op 1024 km in totaal, met een imposante gemiddelde afstand van 47 km per medewerker.

“GreenPeak is gevestigd in Zele en omwille van onze filevrije locatie trekken we, naast ingenieurs uit de streek, ook medewerkers aan uit andere windstreken”, zegt intiatiefnemer Kevin Doorakkers, Team Leader van het Digitale Team. “Voor collega’s die bijvoorbeeld in Vilvoorde of Leuven wonen, was onze Bike-to-Work dag best wel een grote uitdaging, maar de teamspirit in deze groep zorgde ervoor dat iedereen meteen met plezier aan dit initiatief meedeed. En we hebben een actief team, tijdens de lunchpauze lopen of zwemmen we vaak samen terwijl anderen een fikse wandeling maken.”

 

Het GreenPeak team in Zele ontwikkelt vernieuwende RF communicatie chips en verkoopt die vervolgens wereldwijd aan kabeloperatoren, sensorfabrikanten en producenten van consumenten elektronica. “We hebben een gedreven team van zo’n 30 medewerkers in Zele dat open staat voor leuke initiatieven zoals de Bike-to-Work dag, en dat enthousiasme vinden we zeer belangrijk", zegt zegt Elly Schietse, Algemeen Directeur van GreenPeak België. "Op professioneel vlak krijgen mensen de kans om mee te bouwen aan internationale en innovatieve projecten en we moedigen creativiteit, initiatief en eigen inbreng aan, zowel in de job als daaromheen."

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio