Feestmarkt en Bornem Zingt

Feestmarkt en Bornem Zingt

Een vorige editie van Bornem Zingt. Elk jaar weer komt hier heel wat volk naartoe om er samen een stevig feest van te maken! Foto: www.geel-rood.be

Bornem - Eind juli is het weer zover. De Verenigde Handelaars organiseren op 28 juli hun welgekende feestmarkt en de gemeente zorgt voor een uniek avondevenement dat wordt afgesloten met een knaller van formaat.

De hele dag is er animatie in het centrum van Bornem. Vanaf elf uur wordt de Boomstraat autovrij gemaakt, zodat je van 14.00 tot 20.00 uur kan genieten van een winkelwandelstraat met sfeervolle kraampjes.


Op het Kardinaal Cardijnplein wordt er ook een kinderrommelmarkt georganiseerd. Aansluitend op de feestmarkt start om 20.00 uur het zangspektakel Bornem Zingt op het Kardinaal Cardijnplein.


Indien u zich graag inschrijft voor Bornem Zingt om zelf als zanger/zangeres deel te nemen aan dit evenement kan je dit nog steeds doen. Je verzorgt dan samen met een twintigtal anderen het voorprogramma van deze spetterende avond. Een hapje en drankje zijn voorzien. Je wordt verwelkomt in het Gildenhuis om 19.00 uur en om 22.00 uur, na het optreden van Wim Leys, is het podium van jou. Voor inschrijvingen mail naar economie@bornem.be of bel op het nummer 03/899.69.06.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio