Hoe verleid je je droomman?

Hoe verleid je je droomman?
Nog geen geliefde om Valentijn mee te vieren? Dan moet het boek ‘Bedazzle je man’ je daarbij helpen. Althans, dat beweert de Amerikaanse astrologe Liz Rose. Zij ontrafelt de horoscoop-karakters van mannen en geeft je tips om ze stuk voor stuk op een goeie manier te verleiden. Onzin of niet, haar suggesties lezen kan geen kwaad.
Ram (21/3- 20/4)

Deze directe man heeft tijd noch het voorstellingsvermogen om dé ultieme verleiding te bedenken. Voor hem is het gewoon simpel: man ontmoet vrouw, man wil vrouw, man verovert vrouw. Laat je dus niet van de wijs brengen door zijn simpele aanpak. Als hij je vraagt mee uit te gaan, wees dan niet té beschikbaar, vooral niet in het begin. Laat hem ook zien hoeveel mannen jou uitermate aantrekkelijk vinden.

Seks: Het leven draait om seks. Of ten minste, dat denkt de Ram. Hij houdt van seks omdat het de gemakkelijkste en leukste manier is om zijn mannelijkheid en kracht te tonen.

Mode: Deze machoman houdt van echte vrouwen. Hij maakt korte metten met een vrouw gekleed in aseksuele kleding. Het merk doet er niet toe, de jurk moet gewoon passen en jou flatteren. Vermijd de harde kleur zwart en ga voor pastelkleuren, wit en zelfs rood. Jeugdige, vrouwelijke kleding is het beste, ga voor een onschuldige maar toch sexy combinatie.

Stier (21/4-21/5)

De stier bewondert vrouwen met klasse, maar dan vooral een natuurlijke vrouw. Niet degene die drie centimeter make-up op haar gezicht heeft en ’s ochtends om acht uur een minirokje draagt.

Hij houdt van stabiliteit, routine en eenvoud. Hij heeft dus tijd nodig om je beter te leren kennen. Hij denkt nu eenmaal op langere termijn, zowel wat betreft het werk als de liefde. Maak hem niet onzeker met vreemd of dubbelzinnig gedrag. Beantwoord zijn lach en zorg ervoor dat hij zich op zijn gemak voelt bij jou. Wanneer je uiteindelijk een afspraak hebt, laat hem zien (niet vertellen) dat je van zijn aanwezigheid geniet. Lichaamstaal zegt alles voor deze man.

Seks: Net zoals zijn maaltijden hoeft seks niet ingewikkeld te zijn, maar bevredigend.

Mode: Kwaliteit is belangrijker dan de laatste modetrends. Hij houdt van klassieke en vrouwelijke kleding. Hoe minder accessoires, hoe beter.

Tweelingen (22/5-21/6)

Wees voorbereid op een hoop trucs, verdraaiingen, veranderingen en besluiteloosheid. Het leven met een tweelingenman is niet eenvoudig. Hij haat het om alleen te zijn. Je dient in zijn vriendenkring te passen en in staat te zijn om zijn omgeving te veraangenamen met slimme gekkigheid en vernieuwende ideeën. Om zijn aandacht te krijgen, moet je boeiend en mysterieus overkomen. Geef hem niet de zekerheid dat hij een kans bij je maakt, zorg dat je hem intrigeert.

Seks: Hij is geen uitblinker. De tweelingenminnaar voelt zich meer op zijn gemak in de kunst van het flirten.

Mode: De hoeveelheid en verscheidenheid gaan boven kwaliteit, dus doe die vintage merkjas die je elke dag draagt maar weg en breid je garderobe uit.

Kreeft (22/6-22/7)

Je zou denken dat de kreeft een gemakkelijke prooi is, maar dat is niet zo. Wanneer je druk aan het praten bent, observeert de kreeft je onopvallend. Nepvrouwen redden het niet naast deze man. Hij is onbewust gehecht aan zijn moeder en hij voelt zich dan ook aangetrokken tot krachtige, oudere, rijke of grote vrouwen. Zijn acties zijn vaak omzichtig en daardoor lijken zijn intenties in het begin vaag. Wanneer hij veel tijd doorbrengt in jouw buurt en als je de indruk hebt dat hij geniet van jouw gezelschap, mag je er wel van uit gaan dat hij je ziet zitten.

Seks: Een vrouw die de eerste nacht met hem het bed induikt of seks niet dezelfde hoge waarde toedicht, kan vertrekken met het stempel ‘onwaardig’. Voor hem is seks een emotionele daad.

Mode: De Kreeft geeft niets om de laatste mode. Hij is een man die houdt van smaakvolle, vrouwelijke en chique kleding. Hij heeft een artistieke kant en mooie kleding met romantische details vindt hij prachtig. Artistieke en antieke sierraden vallen helemaal in de smaak.

Leeuw (23/7-23/8)

Een van de moeilijkste mannen om te veroveren. Hij weet dat hij geweldig is en heeft de neiging om op glamourachtige types te vallen: mooie en succesvolle vrouwen. Hij zoekt de vrouw die zijn glorie weerspiegelt en tegelijkertijd in staat is haar eigen identiteit te behouden. Om zijn aandacht te trekken, dien je boven het gemiddelde uit te stijgen. Begin met het leren van een zelfverzekerde houding, een evenwichtige uitstraling en een zeer opvallende binnenkomst.

Seks: Seks geeft hem een gevoel van macht en het maakt hem sexy. Zijn perfecte vrouw is zij die voor vuurwerk zorgt en niet één keer per maand.

Mode: Een man die graag gaat shoppen. Leeuwen houden van glamour en pure klasse, die resulteert in bewondering van anderen. Zelfs sportkleding dient indruk te maken. Je kleden voor een Leeuwman kost tijd en geld.

Maagd (24/8-23/9)

De Maagd is een lief, praktisch en betrouwbaar mens. Hij heeft een no-nonsense-aanpak ten aanzien van romantiek. Hij is niet zo subtiel, maar zijn heldere en eerlijke kijk op het leven maakt hem een goede kandidaat voor een gezonde relatie. De Maagd is niet gecharmeerd van opzichtige, dramatische of wilde vrouwen. Omdat hij van nature onzeker is, is hij op zijn hoede voor elke vrouw die hem leuk vindt. Hij blijft net zolang de gesprekken met haar analyseren tot hij er ziek van wordt. Neem hem dus niet in de maling en doe niet alsof je een heleboel andere belangrijke dingen te doen hebt als je echt met hem wil uitgaan. Wees eerlijk.

Seks: De Maagd is geen hartstochtelijke man. Hij laat zich ook niet leiden door emoties. Hij heeft tijd nodig om zich helemaal over te geven.

Mode: De meeste Maagden geven niet zoveel om mode en al helemaal niet als het veel geld kost. Er verzorgd en smaakvol uitzien is belangrijker dan de laatste mode.

Weegschaal (24/9-23/10)

Deze man is een natuurlijke charmeur, een geboren diplomaat. Hij vertelt de vrouwen dingen die ze willen horen. Hij houdt er gewoon van dat mensen zich goed voelen. Je trekt zijn aandacht door een beroep te doen op zijn sterk ontwikkelde gevoel voor smaak. Zijn waarnemingsvermogen voor schoonheid is in volle werking wanneer hij een mooie, goedgeklede dame ziet. De beste kans maak je door voorgesteld te worden door een derde, of dat je op een willekeurige plek per ongeluk tegen hem aanloopt.

Seks: Dit is niet de man die je eender waar zal bespringen. Je scoort beter met intelligent flirten en subtiel oogcontact.

Mode: Voor de Weegschaal gaat het om de verpakking, dus het is belangrijk dat de vrouw zich in prachtige kledij tooit. Hij is ook een geweldige winkelpartner en heeft daarbij veel geduld.

Schorpioen (24/10-22/11)

De Schorpioen is geweldig hartstochtelijk en echt. Hij is uit op een relatie die de kracht heeft hem te transformeren. Hij geeft niet veel om doorsnee verhoudingen. Hij voelt zich aangetrokken tot duisternis en dat uit zich meestal in zijn keuze van vrouwen. De Schorpioen houdt van hele sexy vrouwen, soms zelfs van verleidsters. Om zijn belangstelling te wekken, dien je een mysterieuze houding te hebben die de natuurlijke detective in hem stimuleert. Deze man is niet onder de indruk van een schreeuwlelijk die binnen vijf minuten haar hele hebben en houden op tafel heeft gegooid. of van een zogenaamde humoriste die direct een paar grappen vertelt.

Seks: Heel belangrijk, de vrouw dient een vurig temperament te hebben.

Mode: De Schorpioen houdt van mode omdat het de kracht bezit een boodschap uit te dragen. Waar je mee scoort, is een outfit met slechts een sexy afwerking, bijvoorbeeld een hoge split, blote rug, onbedekte schouders of een décolleté.

Boogschutter (23/11-21/12)

Deze levensgenieter is één van de moeilijkste mannen om te veroveren. Het is de nomade van de dierenriem. Neem zijn geflirt niet te serieus. Het is geen slecht idee om hem aan zijn eigen charme te laten twijfelen, dus zeg niet meteen ja als hij je voor een afspraakje vraagt. Hou het gesprek luchtig en leuk en maak er geen drama van als hij de volgende keer met een andere vrouw flirt.

Seks: Seks is leuk en positief maar hij is niet de man die sentimenteel wordt van emoties tijdens het vrijen.

Mode: De Boogschutter is niet bepaald modebewust. Hij is niet op de hoogte van de laatste trends en hij denkt alleen maar dat een vrouw er goed uit moet zien. Vanwege zijn passie voor vreemde landen, waardeert hij vooral stoffen uit het verre noorden.

Steenbok (22/12-20/1)

Voordat je op jacht gaat naar deze man, weet dan dat de liefde op de derde plaats komt, na werk en status. De steenbok is koel, soms meedogenloos, maar niet harteloos. De beste plek om zijn aandacht te trekken, is op zijn werk, een feestelijk diner of een plek die hij regelmatig bezoekt. Omdat hij voorzichtig is in hartzaken, vertrouwt hij gewoonlijk een vrouw die even discreet is. Hij is onder de indruk van goed gebouwde vrouwen met prachtige tanden. Authenticiteit is belangrijk.

Seks: Hij is behoudend en rustig. Seks is een privé-aangelegenheid en hij raakt echt van slag als hij er achter komt dat jullie bedleven onderwerp van gesprek is.

Mode: Uiterlijk is hoofdzaak. Hij geeft de voorkeur aan een indrukwekkende garderobe. Hij bewondert vrouwen die kwaliteitskleding dragen: perfecte snit en dure stoffen. Hij heeft absoluut niets tegen prestigieuze designerkledij.

Waterman (21/1-19/2)

De Waterman lijkt afstandelijk, wat een femme fatale die normaal gesproken een man met slechts een vurige blik kan hypnotiseren, woedend kan maken. De waterman is geïnteresseerd in het nieuwe. Een alledaagse dame haalt het niet, maar een mooie ook niet als ze saai is. Toon je eigenaardigheden om zijn aandacht te trekken. Als je ze niet hebt, probeer dan een koele of zelfs een wat afstandelijke uitstraling te hebben.

Seks: Seks is van nature niet zo belangrijk voor hem. Hij kan soms wat afstandelijk of niet helemaal betrokken overkomen. Hij gaat niet altijd helemaal op in het vrijen.

Mode: Hij waardeert een unieke stijl, die de ene vrouw onderscheidt van andere vrouwen. Het gaat niet om de kleding, maar om de manier waarop die gedragen wordt. Als je experimenteren leuk vindt, dan moet je dat bij deze man uitproberen.

Vissen (20/2-20/3)

Deze man merkt elke fascinerende vrouw op, maar hij is niet echt assertief. Hij houdt van dromen en durft niet op je toe te stappen. Als hij een paar drankjes op heeft, kan hij wel zeer direct worden. Hij is bijzonder empathisch en wordt dan ook vaak aangetrokken tot vrouwen die zo hun eigen problemen hebben. Complexe situaties schrikken hem niet af. Hul jezelf in een wolk van mysterie en zorg ervoor dat hij je nooit volledig doorgrondt.

Seks: Hij is meer betoverd door de romantiek dan door het vrijen zelf. Mode: Hij houdt van creativiteit. Glans, franje en doorzichtige stoffen doen hem helemaal wegdromen. Alle tinten van de zee boeien hem: groen, blauw en zilver geven hem kippenvel.

Bedazzle je man. Astrologiegids om je man te verleiden, Uitgeverij Andromedia, 17 euro, 315 blz.

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees