Man met grootste penis al jaren zonder vriendin

Man met grootste penis al jaren zonder vriendin

Foto: rr

34,3 centimeter. Waar veel mannen slechts van kunnen dromen, is pure realiteit voor Jonah Falcon. Maar alhoewel deze 35-jarige Amerikaan zich de 'trotse' bezitter mag noemen van de grootste penis ter wereld, is ie toch niet gelukkig. Volgens Falcon heeft zijn flink uit de kluiten gewassen geslachtsdeel zijn leven verwoest. Hij woont nog altijd bij zijn moeder en, erger nog, hij heeft in tien jaar geen vriendin meer gehad.
Elke nacht met iemand anders in bed
In de Britse krant The Sun vertelt Jonah dat hij het beu is als seksobject beschouwd te worden. Daar waar hij vroeger als gigolo de kost verdiende door zijn lijf te delen met honderden vrouwen én mannen, moet hij daar nu bijna van walgen. ,,Bij een eerste ontmoeting kijken mensen altijd onmiddellijk naar beneden. Vroeger trok ik spannende broekjes aan en sliep ik haast elke nacht met iemand anders, nu ben ik dat heftige uitgaansleven kotsbeu. Het enige dat me nog interesseert is een duurzame relatie met een vrouw die me niet als een freak beschouwt'', klinkt het.

23 cm in slappe toestand
Dat de situatie van Jonah uitzonderlijk is, mag blijken uit internationale statistieken. Daaruit blijkt dat de gemiddelde lengte van de penis in erectie rond de 15 centimeter schommelt. Die van Jonah haalt in slappe toestand bijna 23 centimeter. Soms vraagt hij zich -terecht- af hoe zijn leven er zou uitgezien hebben als hij 'normaal' ter wereld zou gekomen zijn. Hij is ervan overtuigd dat hij op dit moment wel een vaste relatie zou hebben.

Fransen hebben de grootste
Spaanse onderzoekers zijn onlangs overigens tot de conclusie gekomen dat de grootste penissen in Frankrijk terug te vinden zijn. Met een gemiddelde lengte van 15,75 centimeter in erectie doen de Fransen 0,76 centimeter beter dan hun Italiaanse collega's. De Britten stranden op 12,95 centimeter. Kneusjes van de klas zijn de Indiërs en de Zuid-Koreanen, die het met respectievelijk 9,91 en 9,4 centimeter moeten stellen

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees