Celebs

Dit wist je nog niet over Astrid Bryan

Dit wist je nog niet over Astrid Bryan

Foto: photo news

In de celebrityreeks ‘Astrid in Wonderland’ laat Astrid Bryan zich van haar meest persoonlijke kant zien. Wij sprokkelden tien feiten uit de tweede aflevering die je nog niet over haar wist.

- Het is oud nieuws dat Astrid niets liever doet dan haar jeep pimpen, maar wist je ook dat haar befaamde pussy wagon geüpgraded is naar een pimped out chromed out military machete-truck?

- Astrid is vaste klant bij pretparken. ‘Den John en ik, wij vinden amusement parks bangelijk’, klonk het overtuigd. Toch was ze niet zo enthousiast over de foto die gemaakt werd tijdens een ritje met de Ghostrider. ‘It looks like i’m giving birth’ zei ze.

- De Vlaamse diva en haar man leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden. ‘Ik had hem nog nooit gezien en hij gaf een etentje. Hij zei meteen dat ik naast hem moest gaan zitten’, aldus Astrid.

- De twee gaven amper een jaar later hun jawoord in Napa Valley en organiseerden een groots sprookjesfeest. Intussen zijn ze al vijf jaar gelukkig getrouwd. Wist je dat mensen in LA huwelijken meten in hondenjaren? Dat houdt in dat ze het ongeveer 35 jaar met elkaar uithouden.

- Astrid is een germ freak geworden door in Amerika te wonen. Na haar yogales gaat ze meteen douchen omdat ze walgt van de gedachte dat iemand anders op haar trainingsmatje heeft liggen zweten.

- De 28-jarige ster haat onopgemaakte bedden. Het eerste wat ze doet als ze bij haar broer Laurens annex notoir bachelor op bezoek gaat, is naar boven gaan om te kijken of zijn kamer netjes is.

- Bijna alle vrienden van het koppel doen beroep op koks of laten maaltijden thuis bezorgen als ze gasten over de vloer krijgen. Maar ten huize Bryan staat de vrouw aan het fornuis van haar (buiten)keuken. Bouillonblokjes neemt ze zelfs mee uit België.

- Astrid houdt van ajuin, maar kan de geur ervan niet verdragen. Daarom draagt ze steeds wegwerphandschoenen als ze met ajuinen kookt. Zo blijven er geen stinkende stukjes onder haar nagels zitten. ‘Onion smell, that’s a no-no’, klinkt het.

- Wat het koppel ook eet, elk gerechtje krijgt een zelf uitgevonden naam. Zo is spaghetti bolognese meat mater en is bananenpudding naner nudding.

- Astrid lepelt elke avond een pot Häagen-Dazs uit. Vooral het smaakje banana foster met karamel vindt ze out of control.

Lees alles over Astrid Bryan op nieuwsblad.be/astridbryan.
 

Het beste van Enkel voor abonnees