VIDEO. Sexy Madonna geeft spectaculaire show tijdens Super Bowl

Niemand minder dan Madonna verzorgde afgelopen nacht het spektakel tijdens de wereldberoemde halftime show tijdens de Super Bowl. The Queen of Pop werd als een Egyptische prinses op een troon het podium opgedragen en trapte het mini-concert af met haar oude hit 'Vogue'. Ook de klassiekers 'Like A Prayer' en 'Music' passeerden de revue en de Amerikaanse ster kreeg onder andere hulp van de hitformatie LMFAO en Cee Lo Green. De 52-jarige zangeres kronkelde over het podium als vanouds, tot groot jolijt van het uitverkochte Lucas Oil Stadium in Indianapolis.

Ook haar nieuwe song 'Give Me All Your Luvin' mocht uiteraard niet ontbreken. M.I.A. assisteerde Madonna bij dit lied en zorgde voor een kleine rel in Amerika door haar middelvinger op te steken. Ook het vertragingssysteem, ingevoerd sinds de ontblote borst van Janet Jackson, in 2004 kon dat niet verhinderen.

'We bieden onze excuses aan voor het ongepaste gebaar', verklaarde tv-zender NBC achteraf. 'Het was een spontaan gebaar dat te laat was gezien door ons vertragingssysteem.' Meer dan 100 miljoen Amerikanen bekeken de show live op televisie.

Corrigeer