Deze week in de boekskes

Weinig spectaculair nieuws in de boekskes deze week. Het botert niet meer tussen VT4 en Sofie Dumont, Koen van Get Ready is in diepe rouw na het overlijden van een dichte vriend, Griet Vanhees houdt wel van een vleugje Photoshop en krijgt de partner Saartje Vandendriessche een nieuw proces?

Sofie Dumont is het gezicht van het populaire bakprogramma ‘Goe Gebakken’ op VT4. Of tenminste dat was ze, want VT4 besliste deze week om haar contract niet te verlengen. Volgens Dag Allemaal is de kok zwaar ontgoocheld in de tv-zender.

‘Ik ben er al een paar dagen slecht van. Goe gebakken is echt mijn kindje en dat pakken ze nu af. De gedachte dat het programma blijft bestaan met een andere chef doet me huiveren’, verklaart Dumont in het weekblad. Volgens Dag Allemaal is er rancune in het spel. VT4 zou niet kunnen verkroppen dat Dumont mee zal jureren in het nieuwe VTM-programma ‘De Meesterbakker’. Al heeft het weekblad daar geen bewijzen van en verklaart Dumont bovendien zelf dat VT4 haar werk voor vtm goedkeurde. Er zal dus toch nog een andere reden zijn voor haar vertrek bij VT4.

 Wino Feremans
, tien jaar geleden nog te zien in het tv-programma Big Brother, is na een jarenlange strijd overleden aan kanker. Dat weet weekblad Story. Koen van Get Ready is er kapot van: Wino was zijn eerste vriendje en eeuwige liefde. ‘Vier jaar geleden werd hij geveld door een zeldzame kanker aan het staartbeen en later ook door keelkanker. Zijn toestand is snel achteruit gegaan, maar ik heb nog afscheid kunnen nemen en heb hem verteld dat hij mocht loslaten.’

B-A-B-E-zangeres Griet Vanhees heeft het wel voor Photoshop: ze laat haar foto’s steevast bewerken om pigmentvlekken, puistjes of wallen weg te werken. ‘Ze moeten mij niet van maatje 36 naar 34 veranderen, maar verder is Photoshop echt heel handig. Je wil toch dat de aandacht naar je decolleté gaat en niet naar je pigmentvlekken?’

Zowel P-Magazine als Dag Allemaal hebben zich deze week over het dossier van Filip Meert, de partner van Saartje Vandendriessche ontfermd, . De man was veroordeeld voor fraude en zat hiervoor vier jaar in de cel. Volledig onschuldig volgens hem. Hij ging aankloppen bij voormalig minister van Justitie Stefaan De Clerck die het voor hem opnam. 
Nu is het afwachten of hij een nieuw proces krijgt, al gelooft hij niet dat dit eerlijk kan verlopen.
 

 

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees